2777
2789

راستش تو تاپیک های دیگه دیدم خیلی ها میخوان دندون عقل نهفته و نیمه نهفته جراحی کنن گفتم بد نیست من لینک تاپیکمو بذارم تا استفاده کنن. تجربه های خودمو نوشتم امیدوارم مفید واقع بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توی این هفته باید جراحی کنم😭😭😭😭😭

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

ماله من سه تاش نیمه نهفته است یکیشوجراحی کردم خیلی بد بود چندروز نصف لپم بی حس بود صورتم بادکرده بود      بعدشم که کلن دهنم پرشدازآفت تاحلقم آفت درآوردم غذاهم نمیتونستم بخورم 

من یکیو کشیدی. یکی کج در اومده  دقیقا / اینجوری  میترسم گفته جراحی

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
دندون عقل من درنیومده😐😐😐  ۲۹ سالمه😑😑😑

یعنی نهفته هستن برو دکتر یه عکس OPG برات مینویسه متوجه میشی. چون دندونها ی عقل تا بیست بیست و چهارسالگی باید دربیان دیگه.