2777
2789

خسته شدم چرا صدای منو نمیشنوه چرا دعامو مستجاب نمیکنه

چجوری از خدامیخایین که دعاتون قبول میشه بگید منم انجام بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به صلاحت نیست

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اخه چرا🥲🥲چیزبدی نمیخام ک

شاید خودت ندونی رو یه چیزی زیاد پافشاری نکن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یچیزی بهتون میگمخدا دقیقا میشنوه همه چیزو ولی اون تو زمان خودش انجام میده نه زمانی که تو میخوای شاید ...

امیدوارم که صداموشنیده باشه چون فکرمیکنم اصلا نمیشنوه صدامو

منم باهات همدردم عزیزم نزدیک به دوساله یه حاجتی دارم هر نذر و دعایی که فکرشو کنی کردم ولی قبول نمیشه ...

🥲🥲درکتون میکنم منم همینم از۱۸سالگی دلم میخاس ازدواج کنم ولی براهمع قسمت شد برامن نع الانم نزذیکای۲۲سالمع وهنوزنشده حرفو حدیث نمونده نشونم هرچقد ازخداخاستم چله ایناگرفتم خاستگار اومد ولی قسمت من نشد خستم واقعن خستم انگار دیگع خدا منو نمیشنوه 

درکت میکنم