2777
2789

وقتی هیچ ایرادی از پارتنر تون در نیاره و بگه مشکل من فقط با سنشه... اختلاف سنی ۱۵.۱۶ سال 

و حتی عیب نزاره که ظاهرش یا باطنش بده،هیچ

حتی قبول داشته باشه که آذم خوبیه 

فقط به هیچ صراطی مستقیم نباشه و قاطع بگه نه!

با پارتنر تون قرار میکنین؟؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مگه اسکولم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

معلومه که نه

اینجا حق با پدرته

خودت هم بعد ها میفهمی پدرت چی می گفت

این اختلاف سنی خیلی زیاده

احساسی تصمیم نگیر 

فکر فرار هم بریز دور

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه

مطمئنم چیزی میدونه که به صلاحم نیست، بارها و بارها دخترها از ازدواج بدون رضایت پدر و مادرشون پشیمون شدن و روی برگشتن نداشتن، همه هم مثل شما اولش میگن طرف خوبه الکی ایراد میگیرن

.                                                                  
معلومه نهصبر می کنم تا راضی بشهصبووووووورررر باشید و با گذر زمان بهشون ثابت کنید که عشقتون واقعیه

نمیشه نمیشه هیچ جوره نمیشه هزار راه امتحان کردیم نمیشه.و

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳