2777
2789
عنوان

هجرت سرابی بود و بس…

78 بازدید | 14 پست

یکماهه خارج شدم از ایران اینجا رشته مورد علاقمو میخونم خانوادم ساپورتم میکنن ولی بازم حالم خوب نیست 

حس پوچی دارم هیچی خوشحالم نمیکنه بارها به خودکشی فکر کردم ولی به خانوادم که فکر میکنم دلم نمیاد انجامش بدم…🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای و کجابه اینده فکر کن اونجا دوست پیدا کردی؟؟

پزشکی 

نمیتونم بگم کجا 

اره پیدا کردم ولی میدونید بازم یه حس پوچی دارم همش میگم عه این موقعیت همونه که من همیشه براش تلاش کردم و دوس داشتم بهش برسم چقدر پوچ و مسخرس 

پزشکی نمیتونم بگم کجا اره پیدا کردم ولی میدونید بازم یه حس پوچی دارم همش میگم عه این موقعیت همونه که ...

حالتو خوب کن نزار این افکار بهت صدمه بزنه هنوز اولاشه سخته درست ولی به مقصد فک کن کتابای روانشناسی بخون هر کاری ک فک میکنی حالتو بهتر میکنه رو انجام بده 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

پزشکی نمیتونم بگم کجا اره پیدا کردم ولی میدونید بازم یه حس پوچی دارم همش میگم عه این موقعیت همونه که ...

آدمی همینه

امروز از دکتر مکری معنای زندگی رو گوش دادم 

می‌گفت بعضی چیزها باعث میشه که ما زندگی را معنادار فرض کنیم مثلاً ارتباطات عمیقی که با عزیزانمون داریم همین ارتباط تو ذات خودش معنا داره 

یا پیوستگی شخصیت استمرار شخصیت باعث معنا میشه مثلاً همین مهاجرت باعث میشه استمرار شخصیت دچار خدشه بشه زبان جدید، کشور جدید، فرهنگ جدید، همه اینا اون پیوستگی رو به هم می‌زنه که همین چیزها باعث شده احساس بی‌معنایی رو 

و حتی شاید  در کشور جدید مشاهده بکنی رفتارهایی رو و کارهایی را  که برای تو که از کشور و  فرهنگ جای دیگری هستی بی‌معناست و همین بی معنایی اون چیزها  سرایت می‌کنه تو بی‌معنای زندگی 

نگفت باید چه کرد؟🥲

ارتباطات رو عمیق  کن

غذای ایرانی سنت ایرانی رو اجرا کن 

کتاب فارسی بخون 

با خانواده داستان های  روزانه رو بگو 

نوستالژیها را برای هم بگید خاطرات رو با همدیگه مرور کنید رو ارزش‌ها و توانمندی‌های خودت رو بگو مثلاً همین چقدر شجاعی که الان توی کشور غریبه داره تنها درس می‌خونی و  گلیم خودتو داره از آب بیرون می‌کشی و  برای خودتون هر روز اونا رو تکرار بکنید اینا حرف‌هایی بود که من استنباط کردم و خودت ویسشو گوش بدی بهتره و دقیق‌تر ازش چیزهاییو بفهمی که شاید من توجه بهش نکردم 

پس پناه بردن به فرهنگ سنت و ارزش‌هامون  

پناه بردن نوستالژیا بازگو کردن خاطرات و بازگو کردن داستان‌های شخصیمون همه اینا برای استمرار شخصیته که چون اون استمراره خدشه‌دار بشه معنای زندگی از بین میره

ارتباطات رو عمیق کنغذای ایرانی سنت ایرانی رو اجرا کن کتاب فارسی بخون با خانواده داستان های روزانه ...

عزیزم ممنونم ازتون که وقت گذاشتین برام تایپ کردین خیلی برام ارزشمند بود مچکرم:) 💙