2777
2789
عنوان

سنوگرافی بارداری

48 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه سوال دارم لطفتان جوا بدید من تازه فهمیدم که باردارم رفتم دکتر سنوگرافی واژینال کرد گفت حامله ایی و قلبش تشکیل شده دیگه هیچی نگفت فقط برام شیاف پروژسترون و فولیک اسید نوشت که بگیرم دیگ سن بارداری و هیچ آزمایش  برام ننوشت گفت دوهفته دیگ برگرد منم انقد شوکه بودم هیچی ازش نپرسیدم ک اولین بارداریمه آزمایشی چیزی نمیخاد الان موندم دوباره برم پیش یه متخصص یا نرم بمونم تا دوهفته دیگه ۵ روز پیش اولین سنو رفتم و با محاسبه هوش مصنوعی الان ۷ هفته و یروزمه

مبارک باشه

میتونید برید پایگاه بهداشت نزدیک منزل، اونجا ماما براتون پرونده تشکیل میده، به سوالاتتون پاسخ میده. کاملا هم رایگانه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مبارک باشهمیتونید برید پایگاه بهداشت نزدیک منزل، اونجا ماما براتون پرونده تشکیل میده، به سوالاتتون پ ...

مرسی که جواب دادید بهداشت رفتم گفتن باید برگه سنوگرافی باشه منم چون بیمارستان دولتی رفتم بهم برگه سنو نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که جواب دادید بهداشت رفتم گفتن باید برگه سنوگرافی باشه منم چون بیمارستان دولتی رفتم بهم برگه سن ...

اون برگه سونوگرافی مهمه خب. اون سونوگرافی ثابت مبکنه شما بارداری و جنین زنده توی رحم داری.

کلا در طول بارداری تمام سونوگرافیها و آزمایشها رو همیشه باید همراه داشته باشی. یه پوشه دکمه دار تهیه کن، تا آخر بارداری همه مدارک رو بذار داخلش.

اما برای ادامه راه...شما از درمانگاه همون بیمارستان دولتی، یه نوبت از متخصص زنان و زایمان میگیری، مراجعه میکنی. اگر صلاح دید یه سونوگرافی شکمی مینویسه. بعد سونوگرافی رو انجام میدی...شاید هم دکتر هماهنگ کرد همون سونوی واژینال رو پرینت گرفتن دادن دستت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
فقط میخام بدونم اول بارداری آزمایش خاصی لازمه و اینکه اگ دوبار سنو تو یک هفته انجام بدم خطر ناکه

سونوی واژینال بهتره دیگه انجام ندی. فقط در شرایط خاص، مثلا اگر طول دهانه رحم کوتاه بود، اون موقع با صلاحدید دکتر. چون پروب سونوگرافی میره داخل و ممکنه برای بعضیا خطر داشته باشه.

سونوگرافی شکمی رو چندین بار در روز هم اگر انجام بدی موردی نداره. 

اما در مورد آزمایشها

یه آزمایش کلی خون لازم داری، مثلا ببینن کم خون هستی یا نه، قندت ناشتا چقدره، تیروئید نرماله یا نه و احتمالا برای بیماریهایی مثل ایدز و هپاتیت هم یه بار باید تست بدی. اجباری نیست. چون شاید تست این بیماریها گرون در بیاد.

وظیفه مامای پایگاه بهداشت اینه که اینها رو دقیق برات توضیح بده.

هربار سوالی داشتی، بیا از خودم بپرس

اما در مورد آزمایشهایه آزمایش کلی خون لازم داری، مثلا ببینن کم خون هستی یا نه، قندت ناشتا چقدره، تیر ...

الان درد سینم کم شده هفته ۸ بارداری ام و یک هفته پیش سنو دادم گفت صلب تشکیل شده الان میخام برم پیش متخصص اگ دوباره سنو کرد خطر ناکه

الان درد سینم کم شده هفته ۸ بارداری ام و یک هفته پیش سنو دادم گفت صلب تشکیل شده الان میخام برم پیش م ...

خیر. نگران نباش. خطری نداره.