2777
2789

بچه ها من دوستم بدجنسی در حقم زیاد کرده و ادم حسودیم هست از اونایی که همش وایبر منفی دارن به دیگران حسادت میکنن

من یه مدت خیلیییی باهاش سرد برخورد میکردم این رابطه تموم شه پست اینستا روزی چند تا میفرستاد هیچکدوم سین نزدم اصلا و جواب ندادم یا پیام میداد خیلی دیر به دیر جواب میدادم اونم دیگه نزدیک یه ماه خبری ازش نشد منم گفتم احتمالا دیگه کات شدیم ولی راستش ته دلم دلتنگشم بودم دوست نداشتم انگار کلا تموم شه همه چیز الان دیروز پیام داد بهم سر یه دیقه نشد رفتم پیامشو دیدم حرف زدیم الان میدونم با اینکارو دوباره این ادم سمی از زندگیم نمیره و میمونه شما بگید چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین اتفاق برام افتاد بچه اش تازگی دنیا آمده دوست صمیمی صمیمی بودیم مادرش حرف های بد بهم زد خودشم یکی دو دفعه حرکت بدی زد رفته بودیم شب بیرون موقعه شام بود با شوهرش بودیم گفتم‌میخوام اینجا پیاده بشم نداشت گفت بریم پاساژ بگردیم برت میگردنیم رفتیم پاساژ راهش به خونه دور بود گفتم باید برگردم الان گفت خودت برگرد ما نمیاریمت منم ناراحت شدم تازه اون موقعه حالت روحی خوبی نداشتم خواهرم زنگ بهش زده بود امار زندگی منو بگیره بهش گفته بودم نگو همه چیو گفت منم دیگه کات کردم باهاش ولی گاهی اوقات یاد خاطراتش میافتم