2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما میپرسی؟؟؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

میخوام ببینم راست میگه یا نه

سلیقه یچیزه شخصیه خودت باید بهش برسی

چیزی نیس که کسی بخواد تغییر بده یا بسازه 

ممکنه بچیری از نظره شما خیلی قشنگ باشه از نظره یکی دیگه اصلا قشنگ نباشه...خودت باید سلیقه تا باور داشته باشی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خواهرزادت مژه هم کاشته؟

من یه خواهر زاده دارم که اهله اینکارا نیس اصلا

حالا شما رو نمیدونم از کی حرف میرنین

راستی خواهرزادت خوب شد؟

چش بوده😁😁😁

اشتب گرفتی فکر کنم

سلیقه یچیزه شخصیه خودت باید بهش برسیچیزی نیس که کسی بخواد تغییر بده یا بسازه ممکنه بچیری از نظره شما ...

راستش من سرکار میرم میام خونه خیلی دوست دارم همه جا مرتب باشه همیشه خودمو با خواهرم مقایسه میکنم اونم شاغلم.البته شوهرش خیلی مرتبه با سلیقه اس ‌مجردی خواهرم انقدر با سلیقه نبود.الان همه جای خونه ش مرتبه

[QUOTE=398897174]راستش من سرکار میرم میام خونه خیلی دوست دارم همه جا مرتب باشه همیشه خودمو با خواهرم مقایسه میکنم اون ...[ای

معلومه شمام مرتبین

این طبیعیه زن و شو هر خیلی روی همدیگه تاثیر میزارن

مخصوصا اگه مرد تمیز باشه زن بیشتر سعی میکنه تمیز باشه

ولی مردی که مرتب و تمیز نباشه زن هم آروم آروم مثله همون میشه حتی بدتر

[QUOTE=398897174]راستش من سرکار میرم میام خونه خیلی دوست دارم همه جا مرتب باشه همیشه خودمو با خواهرم ...

اره فک کنم ازش یاد گرفته حالا من باشم همیشه میگم از شوهرم یاد گرفتم ولی اون زرنگه .یه لحظه گفت شوهرم مهارت خاصی تو مرتب کردن یخچال داره من گفتم پس این خاطر یخچالت همش مرتبه بعد گفت نه .حرفش قورت داد.