2777
2789
دیپلمم...تو ۲۸ سالگی تازه دارم برای کارشناسی می خونم...هیچی تاثیری تا به حال نداشته شغلم اصلاً نیازی ...

من جای شما بودم میرفتم یک هنر یاد می گرفتم باور کن بیشتر از درس های دانشگاه به دردت میخوره 

من هم دانشگاه رفتم هم خیاطی بلدم ,باور کن اون قدری که خیاطی تو زندگیم تاثیر مثبت داشت درس های دانشگاه تاثیر نداشت

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرک دکترا تو نی نی سایت 24 ساعته علاف نیست

چرا اینقدر رفتارتون با اونایی که پزشکی قبول میشن یا مدرک بالا دارن بده؟ من این کاربر رو میشناسم، خانم محترم و متشخصی هستن. ولی به طور کلی گرفتن مدرک دکتری اونقدر دور از ذهن نیست! من شخص دارای مدرک دکتری میشناسم که از نظر رفتار و نوع صحبت کردن از بچه کلاس اولی هم پایین‌تره. الان هرکی بخواد پز میده میره مدرک یه رشته رو میگیره

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

معمار داخلی هستم

تا حد غیرقابل باوری تاثیر داشته

از اعتماد به نفس تا ارتباط های متفاوت و متنوع

دیگه اینکه چه کارایی یاد گرفتم بکنم بماند...

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من جای شما بودم میرفتم یک هنر یاد می گرفتم باور کن بیشتر از درس های دانشگاه به دردت میخوره من هم دان ...

آره قبول دارم عزیزم...خودمم آرایشگرم...از ۱۸ سالگی همون سمت آرایشگری رفتم و کار کردم...ولی دیگه گفتم یه مدرک هم بگیرم بد نیست.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

چرا اینقدر رفتارتون با اونایی که پزشکی قبول میشن یا مدرک بالا دارن بده؟ من این کاربر رو میشناسم، خان ...

دقیقا، فکر می‌کنن دکتر ها موجودات کمیابی هستن و دسترسی بهشون غیر ممکنه اما اونا هم انسان های کاملا عادی هستند فقط تلاش کردن درس خوندن..

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دقیقا، فکر می‌کنن دکتر ها موجودات کمیابی هستن و دسترسی بهشون غیر ممکنه اما اونا هم انسان های کاملا ع ...

دقیقا. تو این سایت جوری رفتار میشه انگار که همه خنگ و بیچاره‌ان‌. در صورتی که توی یه جامعه آنلاین همه نوع آدمی حضور داره.

آره قبول دارم عزیزم...خودمم آرایشگرم...از ۱۸ سالگی همون سمت آرایشگری رفتم و کار کردم...ولی دیگه گفتم ...

خیلی هم عالی 

ان شاالله همیشه موفق باشی 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
دقیقا. تو این سایت جوری رفتار میشه انگار که همه خنگ و بیچاره‌ان‌. در صورتی که توی یه جامعه آنلاین هم ...

موافقم واقعا...

چرا اینقدر رفتارتون با اونایی که پزشکی قبول میشن یا مدرک بالا دارن بده؟ من این کاربر رو میشناسم، خان ...

اول اینکه من رفتارم بد نبود گفتم منم پروفسورم خب چطور اون پروفسور بودن منو قبول نداره من دکتری داشتن اونو قبول کنم؟

دوما مدرک دکتری با چیزی که گفتی فرق داره اون پزشکی هست

بعدشم مدرک فوق دیپلم و لیسانس شاید اینجوری باشه ولی واقعا مدرک دکتری رو پخش نمیکنن

منم این رو میشناسم علافه اینجا حالا گفتم علافه منظورم چی بود یعنی متشخص نیست خب ادم متشخص باشه نمیتونه علاف بشه؟

کسی که 24 ساعته اینجاس والا یا مدرکش قلابیه یا اصلا مدرکی نداره

Stay hungry stay foolish

اول اینکه من رفتارم بد نبود گفتم منم پروفسورم خب چطور اون پروفسور بودن منو قبول نداره من دکتری داشتن ...

اینکه بخوام از آدم دیگه‌ای دفاع کنم، بنظرم یکم احمقانه میاد. منتها به تاریخ کاربریت‌ یک نگاه بنداز، بعد بگو طرف "علافه" ایشون چندساله تو نی‌نی‌سایت شناخته شده‌ست.

من خانمی که مدرک دکتری داره میشناسم که نمیتونه رشته خودش رو تدریس کنه و سطح سواد و رفتارش اصلا مشابه مدرکش نیست. من میگم کسی که دکتری داره، لزوما خیلیی خفن نیست. بیرانوند هم کنکور دکتری داده ( منظورم اینه که همه میتونن کنکور بدن و دکتری یه رشته حتی یه رشته پرت رو بخونن. )‌ 

اینکه بخوام از آدم دیگه‌ای دفاع کنم، بنظرم یکم احمقانه میاد. منتها به تاریخ کاربریت‌ یک نگاه بنداز، ...

اتفاقا کسی که تاریخ عضویتش بیشتره از همه علاف تره خب منی که تازه با اینجا اشنا شدم خیلی زمان کمتری نسبت به کسی که سالهاس اینجا بوده سپری کردم ! مگه به تاریخ ثبت نامه خخخ خودت تاریخ عضویتت که یک ماه نشده هنوز

Stay hungry stay foolish