2777
2789
عنوان

از ته دل واسه مرگ دعا کنم میرسه

99 بازدید | 12 پست

ازته دل دعا میکنم که مرگم زودتر از موعدش برسه، ممکنه خدا دعا مو قبول کنه؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

دلیلش چیه عزیز دلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ما لحظه هایی رو زندگی کردیم که دوس داشتیم بمیریم یا فک میکردیم اگه فلان اتفاق بیوفته میمیرم افتاد و زندگی کردیم و گذشت و نمردیم از نمردن راضیم....

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
دلیلش چیه عزیز دلم

از همون اولم به زور زندگی میکردم، این دنیا رو نمیخوام حتی اگه بهشت باشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
همه ما لحظه هایی رو زندگی کردیم که دوس داشتیم بمیریم یا فک میکردیم اگه فلان اتفاق بیوفته میمیرم افتا ...

من هر روز و هر ثانیه م همینه 

از همون اولم به زور زندگی میکردم، این دنیا رو نمیخوام حتی اگه بهشت باشه

نمیخوام کلیشه حرف بزنم ولی منم به واسطه اختلال پسرم و خیلی مسایل دیگه زندگی اسونی نداشتم 

ولی میگم حالا که اومدم اینجا تا تهش برم 

تو هم کم نیار یه سری دلخوشی کوچیک برای دل خودت بساز 

به وقتش همه مون میریم پس تا هستی نزار بفهمن کم اوردی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نمیخوام کلیشه حرف بزنم ولی منم به واسطه اختلال پسرم و خیلی مسایل دیگه زندگی اسونی نداشتم ولی میگم حا ...

چطور دووم میاری؟

من با اینکه مشکلات زیادی هم ندارم ولی همیشه ناآرومم همیشه استرس اضطراب دارم  

چطور دووم میاری؟من با اینکه مشکلات زیادی هم ندارم ولی همیشه ناآرومم همیشه استرس اضطراب دارم

منم اول که متوجه مشکل پسرم شدم بهم ریختم تا نزدیک دو سال افسرده شدم ولی خب گفتم فایده اش چیه باید سعی کنم با وجود تمام مشکلات و تفاوت هاش حامی اش باشم و ازش لذت هم ببرم کم کم سعی کردم به نگاه ها و حرف ها توجه نکنم خیلی سخت بود هنوز هم گاهی کم میارم ولی باز بلند میشم دنیا و روزگار همینه عزیزم از ما هم بدتر بودن تو شرایط خیلی بدتر مهم تاب اوری های ماست و امید ما همه ما تو یک چالش و امتحان ایم توسط خدا یا هر چی که اسمشو میزاری با توجه به اعتقادت حالا مهم رفتار و کنش ماست تو اتفاقات و چالش ها

🙏🏻

چطور دووم میاری؟من با اینکه مشکلات زیادی هم ندارم ولی همیشه ناآرومم همیشه استرس اضطراب دارم

یک چیز،دیگه بهم کمک کرد هنر بود اگه هنری بلدی در جواقع استرس زا خیلی کمک کننده است یا اگه بلد نیستی یک هنر یاد بگیر 

مثل نقاشی حتی از تو نت میتونی یاد بگیری برای دل خودتدحالا نه تخصصی و حرفه ای