2777
2789
عنوان

مادر شوهر همیشه مادرشوهر است

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست
پس عادیه؟؟

اره بابا.طبیعیه . من میگم تو زندگی مشترک احترام احترام.اگه کدورتی یا دلخوری پیش اومد خانواده ها وسط نکشید همیشه احترام بذار می ببینی نور چشم خانواده شوهر میشب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم خالم هست ولی خب ی زنه دیگه با حس حسادت سعی میکنم جلوشون زیادی رمانتیک بازی نکنیم. 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مادرشوهرم خالم هست ولی خب ی زنه دیگه با حس حسادت سعی میکنم جلوشون زیادی رمانتیک بازی نکنیم.

هرچند زن خیلی خوبیه واقعا

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دقیقا همینه فاصله حفظ بشه عالین زیاد بخوای نزدیک شی اون حسادتو احساس میکنه ادم

مادر شوهر من جوریه که هممممه میگن چقدر دوستت داره و چقدر برات همه کار میکنه و... 

ما توو سهر دیگه ای هستیم و مادر شوهرم خودو یک ماه برای درمان اومده بود شهر ما (خونه ما نبود) توو این یک ماه میانگین ما هفته ای یکی دوبار بهش سر می زدیم و کاملا متوجه تغییر رفتارش میشدم 

مثلا من به همسرم میگفتم فلان کار روبکن، سریع میگفت نننهههه این کار اشتباهه فلان کن، در صورتی که قبلا من و همسرم همدیگه رو تیکه پاره میگردیم هیچی نمیگفت

دوری و دوستی برای ما بهترین راه بود

دقیقااااا اینم به رمانتیک بازی حساسهههه

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
مادر شوهر من جوریه که هممممه میگن چقدر دوستت داره و چقدر برات همه کار میکنه و... ما توو سهر دیگه ای ...

واقعا فاصله رو باید حفظ کرد فقط

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱