2777
2789
عنوان

این چه دردی بود دیگه بریدم

80 بازدید | 8 پست

وای از شوهرم واگیر کردم سرماخورده بود،یجوری افتادم که نگو شبا خواب ندارم از گلو درد،دکترم رفتم فایده نداشت،دکتر گفتش آنفولانزا یا همون کروناست😐چیکار کنم بهتر شم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

واییییییی همکلاسی منم بدجور مریض شده ماسک میزنه تا زیر بینیش سرفه میکنه کل ستونای کلاس میلرزه استادم هیچی نمیگه💔🤦🏻‍♀️

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

واییییییی همکلاسی منم بدجور مریض شده ماسک میزنه تا زیر بینیش سرفه میکنه کل ستونای کلاس میلرزه استادم ...

وای خودتون بهش تذکر بدین،واگیر کنید شدیدتره علائمش براتون،من شوهرم دو روزه خوب شد ولی من چهار روزه افتادم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم از اینا گرفته بودم ولی مال من بدتر بود😑

پیاز و چهار قاچ کنین و با نصف استکان آب و نمک و زردچوبه بزارین ۲۰ دیقه بپزه بعد با آبش بخورین 

ببین معجزهههه میکنهههههه 

من خودم با اینکه از پیاز متنفرم ولی امتحانش کردم واقعا جواب داد 

وای خودتون بهش تذکر بدین،واگیر کنید شدیدتره علائمش براتون،من شوهرم دو روزه خوب شد ولی من چهار روزه ا ...

بهش گفتم و... داشت باهام حرف میزد یهو چند تا سرفه کرد بهش گفتم حالا تا تو دهن من نیا به شوخی و خنده😂🌚

گفت چیزی نمیشه من ۴ روز طول کشید تا درگیرش بشم💔😐

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

من خودمم از اینا گرفته بودم ولی مال من بدتر بود😑پیاز و چهار قاچ کنین و با نصف استکان آب و نمک و زرد ...

وای ولی چه مزه ی سمی دااااره،ولی اگه جواب بده حاضرم بخورم فقط خوب شم

بهش گفتم و... داشت باهام حرف میزد یهو چند تا سرفه کرد بهش گفتم حالا تا تو دهن من نیا به شوخی و خنده� ...

آره راست میگه طول میکشه تا واگیر کنی ،من میگفتم خوبه از شوهرم واگیر نکردم یه چند روز بعد گفت اگه مردی طاقت بیار