2777
2789

رفتم برای تکنسین داروخانه 

طرف مرد بود😒😐بهونه اورداول گفت بایدسفته ۵۰۰ میلیونی بیاری😐😐

بعد هم گفت برای امنیت خودتم که شده ارایشتو کمتر کن من نمیخوام حاشیه درست بشه یا پشت سرمون چیزی بگن😒😐حالا قیافش شبیه یه سیب زمینی بود واقعا از اون پسرجذابا نبود من صدسال سیاه از قیافش خوشم نیومد💔 حالا من ارایشم فقط یه ضدافتابو یه ریمل و یه خط لب بود

بعد گفت قول نمیدم اگ صفته هم بیاری قبولت کنم رفتی خونه ی پیام بده ببینم چیکار میکنم

رفتم خونه هم پیام دادم ولی جواب نداد عنتر اشغال🥲💔

همش حس میکنم شاید چون ب چشمش زشت بودم ردم کرده

اخه من دیدم اکثرا میگن‌کسایی ک باید برامون کار کنن باید قیافشون خوب باشه

حس میکنم چون زشت بودم ردم کرد

خدا ازش نگذره چون حالم بد میشه یادش میوفتم

یک عدد دختر زبروزرنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون بهتر كه ردت كرده كار ميكردى هم هرروز اذيتت ميكرد ،خدارو شكر كن از يه ادم سمى راحت شدى

😂😐خندم ب این گرفت ک قیافش شبیه سیب زمینی بود شکم گنده 

قد کوتاه 

صورتشم اصلا خوب نبود

دقیقا قد من ازش بلندتر بود وقتی وایساده بودم باهاش حرف بزنمم باید سرمو میاوردم پایین😐🤣

یک عدد دختر زبروزرنگم

😂😐خندم ب این گرفت ک قیافش شبیه سیب زمینی بود شکم گنده قد کوتاه صورتشم اصلا خوب نبوددقیقا قد من ازش ...

قدت چند؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

همون بهتر که جواب نداده جایی که دنبال قشنگی باشند به درد نمیخوره ،چ معضلی شده این کار پیداکردن

اخه خودش چ عنی بود ک دنبال قشنکی بود😐قدخیلی کوتاه شکم بزرگ

من ازش قدم خیلی بلندتر بود دقیق وقتی میخواستم باش حرف بزنم باید سرمو میبردم پایین😐

یک عدد دختر زبروزرنگم