2777
2789
عنوان

میخوام برم خواستگاری ولی قدم کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر قشری میاد اصولاً هر چیز ساده‌ای رو که سرچ کنی توی گوگل نی نی سایت رو هم بالا میاره ایشونم شاید ...

حالا شایدم  لهجه‌ خاصی دارن و اینجوری تایپ کردن 

خودشون که رفتن گل بچینن

خدایا شکرت ...

اگه ردت کرد بیا خواستگاری من

🤣🤣🤣🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

حقیقت قدکوتاه حساب میشین.ب نظرم حالادخترخانمم ۱۶۵باشه مشکلی نداره .الان یکی ازجاریای من ازبرادرشوهرم بزرگتره.اصلاب چشم نمیادچون اخلاق ومرام جاریم خوبع

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

اگر به خواستگاری خانم هابی برید که حتی قذشون ۱۷۰ هم باشه ولی خانه دار و تحصیلات خیلی پایین تر و موقعیت مالی پایین دارند قطعا قد رو نادیده می‌گیرند و بقیه ی ویژگی های مثبت شما ، شما رو برای اونها جذاب می‌کنه ، ولی اگر دختر خانم مثل خودتون پزشک یا شغل خیلی خوب و درآمد خوب داشته باشه حتی با قد کوتاه تر از شما ، شما رو قبول نمیکنه .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

درسته خودتون پزشک هستید ولی جدیدا میگن ورزش کنید بلند میشید به شرطی که تغذیه سالم و خواب کافی و به موقع داشته باشید ورزش کششی و والیبال رو امتحان کن 

به صفحه ی رشد هم فکر نکن خیلیا بلند شده حتی تو 35 سال و 59 یال

افغانی مطمنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یاد اون فیلمه که میگفت من شنبه ام زیر خاکی پیدا کردم افتادم 😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴