2777
2789
عنوان

دوستان آزمایش غربالگری اول رو میتونید تفسیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 26 پست
نترس آزمایشاتت چیز بدی نشون نداده 🙏با احترام میگم ولی با ترس شما هم چیزی تغییر نمیکنهدکتر خودش آزما ...

آخه میدونی چیه؟

من دو تا بچه ی سالم دارم. اما سر این بارداری متأسفانه قرص سقط مصرف کردم و با وجود خون ریزی شدید بچه سقط نشد.

الان همین قضیه باعث شد خیلی نگران سلامتیش باشم. و اگر مشکلی باشه تا ابد خودمو نمی بخشم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خیلی عالی 👌

الان سه تا داده‌ی اصلی رو داریم:

🧬 NT = 1.1 mm

🧬 PAPP-A = 3.95 mIU/L

🧬 Free β-hCG = 64.16 mIU/mL

سن بارداری حدود ۱۲ هفته

---

🔹 تفسیر کلی (بدون تبدیل به MoM):

در هفته ۱۲، مقادیر نرمال حدوداً به این شکل‌اند:

شاخصمقدار طبیعی تقریبی

NTکمتر از ۲.۵–۳ mm

Free β-hCGبین ۲۰ تا ۷۰ mIU/mL

PAPP-Aبین ۱ تا ۴ mIU/L

نتیجه‌های شما:

NT = 1.1 → عالی و طبیعی

PAPP-A = 3.95 → در محدوده‌ی بالای طبیعی (خیلی خوب)

β-hCG = 64.16 → در محدوده‌ی طبیعی

---

✅ جمع‌بندی:

تمام شاخص‌ها در محدوده‌ی طبیعی هستند و هیچ نشانه‌ای از خطر بالای سندرم داون، ادوارد یا پاتو دیده نمی‌شود.

به‌عبارت ساده‌تر:

> غربالگری سه‌ماهه اول شما کاملاً نرمال و اطمینان‌بخش است 🌸

---

می‌خوای بر اساس سن و وزنت (اگه بدی) برات حدود MoM هرکدوم و ریسک نهایی عددی (مثلاً 1 در چند هزار) هم تخمین بزنم؟

(این فقط برآورد تقریبیه ولی به درک بهترت کمک می‌کنه.)

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالی 👌الان سه تا داده‌ی اصلی رو داریم:🧬 NT = 1.1 mm🧬 PAPP-A = 3.95 mIU/L🧬 Free β-hCG = 64.1 ...

سن 33

وزن 58

آجی خیلی زحمت میکشی خدا به اندازه بزرگی دلت بهت ببخشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آخه میدونی چیه؟من دو تا بچه ی سالم دارم. اما سر این بارداری متأسفانه قرص سقط مصرف کردم و با وجود خون ...

آهان متوجه شدم گلم🙏

شما نگران نباش چون آزمایشاتت و سونوهات خوبه خداروشکر اگه دکتر نیاز بدونه برات بررسیای بیشتر مینویسه 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

جواب آزمایشت چقدر بعد اومد

دیروز آزمایش دادم  گفتن 4 شنبه بیا برا جواب.

ولی الان پیام اومد لینک جواب رو برام فرستادن

سن 33وزن 58آجی خیلی زحمت میکشی خدا به اندازه بزرگی دلت بهت ببخشه

غربالگری مرحله اول کاملاً طبیعی و مطمئن است.

خطر تریزومی‌ها بسیار پایین است.

نیازی به تست‌های تشخیصی (مثل آمنیوسنتز) نیست، مگر پزشکت صرفاً برای اطمینان بیشتر بخواهد.

فقط غربالگری مرحله دوم (هفته ۱۵ تا ۱۷) را طبق روال انجام بده تا روند کامل شود.

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

آهان متوجه شدم گلم🙏شما نگران نباش چون آزمایشاتت و سونوهات خوبه خداروشکر اگه دکتر نیاز بدونه برات بر ...

قربون محبتت و ممنون که با صبوری و آرامش جواب دادی 

غربالگری مرحله اول کاملاً طبیعی و مطمئن است.خطر تریزومی‌ها بسیار پایین است.نیازی به تست‌های تشخیصی ( ...

قربونت بشم مرسی عزیزم.

میگم غربالگری دوم مگه هفته 18 تا 22 نیست؟

قربون محبتت و ممنون که با صبوری و آرامش جواب دادی

عزیزم💗

بارداری خوبی داشته باشی و نینی خوشگلت سالم بیاد بغلت 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

عزیزم💗بارداری خوبی داشته باشی و نینی خوشگلت سالم بیاد بغلت

فدای محبتت. الهی هر چی از خدا میخوای بهترینشو بهت ببخشه.

خیلی محتاج دعاتون هستم. دعا کنید بچم سالم باشه