دخترقوی21 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1215 عنوان دلم میخواد وقت سر خاروندن نداشته باشم شبها خسته بیوقتم روی تخت 111 بازدید | 8 پست اگر نصف روز هم بیکار باشم فکر و خیال میاد سراغم باید از خونه دور باشم درود به درس ،دانشگاه ،کار یا هر چی سال دیگه دانشگاهم تموم میشه آزمون وکالت دارم وقتم آزاد میشه نمیدونم چیکار کنم لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید دیروز | 17:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترقوی21 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1215 بیفت دنبال کارآموزی و کار و دفتر.. بخدا حاضرم برم توی دفتر یه وکیل خانوم حمالی ولی اگر ارتباطم با دنیای حقوق قطع بشه دیگه شل میکنم به شدت آدم دیداری هستم لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید
2001rose عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 5187 من برعکس دلم میخواد همش تو خونه باشم وقتم آزاد باشه دراز بکشم تو گوشی بچرخم این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
ارشینوس عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 1636 من دقیقا همینمولی تو اوج کار و خستگیم فکر و خیال ولم. نمیکنه😔
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 2877 بخدا حاضرم برم توی دفتر یه وکیل خانوم حمالی ولی اگر ارتباطم با دنیای حقوق قطع بشه دیگه شل میکنم به ش ... نه ارتباطت قطع نمیشه تا تو ایرانیمیگم حقوق چقدر سخته اوردنش؟ کسی که کلا از رشته دیگ انسانی بخونه تو ۷ ۸ ماه میتونهجمعش کنخ؟
1362fatemeh عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 517 وقتی ازدواج کردی وقت سر خاروندن نداری برو باشگاه پیاده روی به امید خدا سرکار میری دیگه بعد میگی دلم می خوام استراحت کنم کسی کاری بهم نداشته باشه
دخترقوی21 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1215 نه ارتباطت قطع نمیشه تا تو ایرانیمیگم حقوق چقدر سخته اوردنش؟ کسی که کلا از رشته دیگ انسانی بخونه تو ... 😂😂اگر همت بلند داشته باشی و انگیزه ی خوب و شجاعت میتونی قبول شی لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید
دخترقوی21 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1215 من دقیقا همینمولی تو اوج کار و خستگیم فکر و خیال ولم. نمیکنه😔 عزیزم ایشالا قلبت پر از نور و شادی باشه لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید