2777
2789

گوشی دستم نبود بهش پیام دادم حالم خوب نیست،گفت من خودم تیکه تیکه شدم دارم میمیرم با کلی اشتباه تایپی گفتم چی شده؟گفت ماشینمو برده داداشم با موتور خواستم برم بیرون با سرعت خوردم سمت زمین پام خورده به تخته سنگ 

کلاهک زانوم درومده دست و پام نابود شده همشون،گفتم چرا نرفتی دکتر گفت کسی نیست نخواستم نگرانشون کنم اینجا نیستن بقیه عصبی شدم گفتم تو به خاطر دوستت که می‌خواست هدیه بده به نامزدش برداشتی بردیش یه شهر دیگه نمیتونی زنگ بزنی بهش بگی بیا پیشم ببرم بیمارستان،گفت به حدی خرابم که امبولانس مگه بیاد نمیتونم تکون بخورم  من نمیدونستم تا این حد خرابه حالش تمام پیام هاش هم غلط املایی داشت خیلی نگرانشم پیششم نیستم😭میشه دعا کنید چیزیش نشده باشه😭

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اگه نامزده ایشالا که چیزیش نشده😊

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نامزده ایشالا که چیزیش نشده😊

نه عزیزم مطمئنم که حالش خوب نیست وگرنه انقدر نگران نمی‌شدم 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

نمیشه بری پیشش؟

نه بابا دورم خیلی 

نمیشه بری پیشش؟

مطمئنم حالش خوب نیست از دیشب یه دلشوره خیلی مزخرفی داشتم همش تو ذهنم بود اتفاقی براش نیوفته قلبم داره میاد تو دهنم

به جای تایپ زنگ میزدی بعدم پدری کسی رو میگفتی باهات بیاد میبردینش دکتر

گفتم که،دوریم از هم فقط میتونم زنگ بزنم زن داداشش یا داداشش که شهرمون نیستن الان

بع دوست پسر نمیگن نامزد

حتما جدی هست که میگم نامزد!