2777
2789
عنوان

درد پهلو در بارداری

67 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من احتمالا الان توی هفته 5 باشم از اول که فهمیدم باردارم همش درد پهلو دارم به ران پام میزنه بیشتر سمت چپه اما یکی دو باری هم سمت راست حسش کردم تخمدان ها هم تیر میکشه نگرانم همش میگم خدای نکرده خارج رحم و این چیزا نباشه کسی تجربه چنین درد مداومی رو داره؟  البته گاهی درد نمیکنه اما بیشتر اوقات درد دارم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

تو بارداری شاخ دراوردن هم طبیعیه !!!!

برای اطمینان

تیتر بتا با تکرارش بده( فردا از بده ، تکرارش چهارشنبه) 

اگر خدای نکرده مشکوک بود بعد برو سونو 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم 

من هنوزم دارم ۱۷ هفته ام دکترم گفت طبیعیه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

منم اینجوریم مثل هفته هامون یکیه

برای شما هم ابنجوره که پهلو یا میزنه به کمرم یا شکمم تا پام هم میاذ پایین

شما یونو دادین؟ 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
طبیعیه عزیزم من هنوزم دارم ۱۷ هفته ام دکترم گفت طبیعیه

دکتر به من هم گفت طبیعیه اما متاسفانه حال نداشت گوش بده انگار! بعد تو چهار هفتگی و چند روز سونو هم کرد فعلا چیزی ندیده

تو بارداری شاخ دراوردن هم طبیعیه !!!!برای اطمینانتیتر بتا با تکرارش بده( فردا از بده ، تکرارش چهارشن ...

بله دکتر هم گفت ازمایشت رو تکرار کن

دکتر به من هم گفت طبیعیه اما متاسفانه حال نداشت گوش بده انگار! بعد تو چهار هفتگی و چند روز سونو هم ک ...

اصلا نگران نباش 

خب خیلی زود بوده تا ۸ هفته وقت هست قلبش تشکیل بشه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اصلا نگران نباش خب خیلی زود بوده تا ۸ هفته وقت هست قلبش تشکیل بشه

اصلا کیسه رو هم ندید نمیدونم اصلا چرا سونو گرفت خودشم میگفت زود اومدی

سلام عزیزم منم تو هفته های اول همین دردها رو دقیقا داشتم الان یه کم کمتره

ان شاءالله بارداری خوبی داشته لاشی برای منم دعا کن