2777
2789
عنوان

خوشم از منطقه پاسداران تهران میاد اونم موقع پاییز و زمستون🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 57 پست
خوب منطقه خوبی هست نمیگم بده شما تهرانی نیستی زندگی نکردی من اونجا هم قبلا زندگی کردم تقریبا کوچه پس ...

اونجارو نرفتم قطعن حرف شما درسته

🥲نمیدونم چرا میرم پاسداران انگار یاد خاطره هام‌میوفتم🤣

یک عدد دختر زبروزرنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من🥲😂تهرانی نیستم فقط چون سالی چند بار میام تهران خیلی این‌منطقه هارو میبینم دوس دارم واقعا

پس جردنو از لیستت حدف کن 

افتضاحه 

یک تله ست که ادم گیر میکنه تو ترافیک لعنتیش 

هر روز از در خونه میرم میمونم تو ترافیک و برگشتنی پدرم درمیاد

صدای ساز دهل از دور خوش است

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چیذر عالیه اصیله خیلی از قدیمیای اونجا هنوز هستننه تازه به دوران رسیده ها پیرمردای گوگولی که مثلا ۶۰ ...

ما قبلا ی مدت خونمون شیمرانات تهران بود اصلا از اونجا خوشم نمیاد هیچ خاطره خوبی ندارم

مخصوصن ادماش پر فیس و افاده ی بودن اکثرا

یک عدد دختر زبروزرنگم

دقیقااینا هم مسن هستن و همه همسایه هاشون قدیمی

ولی من عاشق یوسف اباد و امیرابادم 

مرکز شهرن .تو تهران مرکز شهر باشی ده هیچ از بقیه جلویی 

این دو تا محله محله های مقبول مرکز شهرن و گرونم هستن خب 

هر روز از در خونه میرم میمونم تو ترافیک و برگشتنی پدرم درمیادصدای ساز دهل از دور خوش است

اره خدایی ترافیک و ایناشم خیلی سنگینه. خیلی بده رفت و امدشو دوس ندارم.چرا بامترو نمیای بری؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

اع یکی از فامیلامون گفت مروارید سعادت آباد خونه دارهو خیلی دک و پزش زیادهخوتستم ببینم منطقعه گرونی ه ...

اره منطقه گرونی هست 

در کل خیلی ها به زور فقط خودشونو میکشن بیان سعادت آباد که بگن جای باکلاس میشینیم برای همین منطقه رو خراب کردن 

مثلا هر کسی بلوار فرخزادی میشینه میکه سعادت آباد هستم 

یکبار یکنفر ادعا میکرد سعادت آباد هستم آدرس خونه داد برای کاری برم خونه اش 

تو کوچه پس کوچه های فرحزادی تو زیرزمین یک واحد داغون نشسته بود حتی اتاق خواب نداشت اما اسمش این بود که سعادت آباد هست اینجوری فاز منطقه خراب شده 

مثلا ارایشگاه های معروف و گرون اکثرا سعادت آباد هستن 

شمیران نو که داغونه دختر شمیران یک محله ی قدیمی هست همون حدود تجریش و یکم شرق و غربش

اره نزدیک ب تجریشه

بابام‌از اونجا اون‌زمان برامون خونه‌گرفته بود

میگفت منطقه بالاییه

ولی خدایا توبه‌اکثرا مث گدا بودن ببخشید توهین نمیکنم بعضیاشونو گفتم خیلی وضعشون بد بود راستش 

یک عدد دختر زبروزرنگم

اره نزدیک ب تجریشهبابام‌از اونجا اون‌زمان برامون خونه‌گرفته بودمیگفت منطقه بالاییهولی خدایا توبه‌اکث ...

نه بابا شمیران نو نزدیک تجریش نیست ربطی هم به شمیران نداره 

فقط اسمش شبیهه

فرهنگ مردم زیاد بالا نیست و اکثرا مهاجرن