دخترروز مدیر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4462 عنوان خوشم از منطقه پاسداران تهران میاد اونم موقع پاییز و زمستون🤒 | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 57 پست لامصب عجب جایی چندین بار رفتم خیلی خوب و باکلاس بودمخصوصن پاییزا و زمستوناش خیلی خوب بودخیلیاصلا ادماش وایب خیلی خوبی میدادنمیدونم چطور توصیفش کنم یک عدد دختر زبروزرنگم 1404/07/27 | 17:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 5328 من از منطقه های پایین شهر تهران خوشم نمیاد راستش با احترام ادمپول داشته باشه بره اطرافای پاسداران و ... اره خب ولی تجریش خیلی بالا نیستااا
دخترروز مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4462 محله خوبی تو تهران هست اما حالا خیلی هم جای اسی نیست خیابان دادمان تو شهرک غرب خیلی بهتره سوهرم خیلی ... پاسداران خیلی خوبهمن کاکثر منطقه های تهرانو رفتم پاسدارانو برا زندگی قبول میکنم یک عدد دختر زبروزرنگم
دخترروز مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4462 ببخشید سعادت اباد منطقه خوبیه؟ راستش نمیدونم واقعا منخودم تهرانی نیستم یک عدد دختر زبروزرنگم
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 27770 ببخشید سعادت اباد منطقه خوبیه؟ خیلی خیلی شلوغه من اگر اون طرفها کار داشته باشم غصه ام میگیره من نه محیطش رو دوست دارم نه فازش رو اما منطقه نسبتا گرونی هست
دخترروز مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4462 اره خب ولی تجریش خیلی بالا نیستااا مگ تجریش از پاسداران بالاتر نی؟بابام میگ اخهولی باور کن وقتی میریم پاسداران انگار بدجورر از تجریش بالاتره انگار دوجای متفاوته😐😂 یک عدد دختر زبروزرنگم
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9384 اونجا خیلییی خوبهکلا پاسداران و تجریش و پل رومی و جردن و اینارو خیلی دوس دارمادم پول داشته باشه این ... جردن جای زندگی نیست بیشتر اداری شده و ترافیک وحشتناک واقعا نمی ارزه برای زندگی الان کجای تهران ساکنین؟
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2286 من تهران نیستم اما عمه ام ساکن چیذره محله اش باحال بود حس خوبی داره
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9384 مگ تجریش از پاسداران بالاتر نی؟بابام میگ اخهولی باور کن وقتی میریم پاسداران انگار بدجورر از تجریش با ... نه درسته تجریش بالاتره
ماهی_نور عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 712 خیلی خیلی شلوغه من اگر اون طرفها کار داشته باشم غصه ام میگیره من نه محیطش رو دوست دارم نه فازش رو ام ... اع یکی از فامیلامون گفت مروارید سعادت آباد خونه دارهو خیلی دک و پزش زیادهخوتستم ببینم منطقعه گرونی هست ایا خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!
دخترروز مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4462 جردن جای زندگی نیست بیشتر اداری شده و ترافیک وحشتناک واقعا نمی ارزه برای زندگی الان کجای تهران ساکنی ... راستش من🥲😂تهرانی نیستم فقط چون سالی چند بار میام تهران خیلی اینمنطقه هارو میبینم دوس دارم واقعا یک عدد دختر زبروزرنگم
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 27770 پاسداران خیلی خوبهمن کاکثر منطقه های تهرانو رفتم پاسدارانو برا زندگی قبول میکنم خوب منطقه خوبی هست نمیگم بده شما تهرانی نیستی زندگی نکردی من اونجا هم قبلا زندگی کردم تقریبا کوچه پس کوچه هاشم بلدم الانم هر هفته میرم اونطرفها شوهرم میگه دوباره برگردیم اونجا من دلم میخواد برم سمت شهرک غرب شه ک غرب خیلی بهتر از پاسداران هست
دخترروز مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4462 نه درسته تجریش بالاتره اره ولی پاسداران انگار وایب باکلاس تر بودن میده یک عدد دختر زبروزرنگم
دخترروز مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4462 نه درسته تجریش بالاتره اره ولی پاسداران انگار وایب باکلاس تر بودن میده یک عدد دختر زبروزرنگم
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9384 من تهران نیستم اما عمه ام ساکن چیذره محله اش باحال بود حس خوبی داره چیذر عالیه اصیله خیلی از قدیمیای اونجا هنوز هستننه تازه به دوران رسیده ها پیرمردای گوگولی که مثلا ۶۰ ساله اونجان از وقتی یک قریه بوده کلا شمرون
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 5328 مگ تجریش از پاسداران بالاتر نی؟بابام میگ اخهولی باور کن وقتی میریم پاسداران انگار بدجورر از تجریش با ... چرا شمال شمال حساب اما مثل پاسداران نیست