2777
2789

بخاطر حساسیت پوستی دکتر بهم یه قرص داده که ۴ تا میخورم روزی و کورتون داره 

یعنی من فقط دهنم درحال جنبیدنه مثل گاو فقط دارم میخورم و اصلا سیر هم نمیشم 

صبح دوبار صبحونه خوردم یه بشقاب پر ناهار خوردم بستنی و میوه و کیک و شیر موز و هزار تا کوفت دیگه خوردم باز دارم از گشنگی میمیرم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه باز خونه پر بودهنهار چی خوردی

فسنجون و برنج 

هرچی پیدا میکنم میخورم ۵ کیلو کم کرده بودم فکر کنم ۱۰ کیلو اضافه کنم با این وضع 

بدم میاد از اینهمه پر خوری

کورتون مثل اینه باعث خط افتادن پوستم میشه ها (ترک پوستی)تحقیق کن مطمعن نیستم شنیدم فقط

فعلا پرخوریش رو دارم میبینم 

وحشتناکه اصلا انگار معده خالی خالیه

ببین نخوری من بخاطر همین بستری شدم داشتم می‌رفتم تو کما

من داشتم استیو جانسون می‌گرفتم پوستم بشدت حساسیت داده بود به ناپروکسن و در حد مرگ میخارید همه ی بدنم 

دکتر همینکه این دارو رو داد فرداش شروع کرد به خوب شدن

بدیش اینکه پف میندازه و حسابی هم ضرر داره.پوکی استخوان و ضعیف شدن سیستم ایمنی و کلی عوارض دیگه داره...اصلا به هیچ وجه طولانی مدت استفاده نکن و فکر نکن برای دکترها مهمه که چه بلایی سر مریضا میاد...خیلی هاشون اصلا وجدان کاری و انسانی ندارن.