2777
2789
عنوان

میخام باردارشممممم

253 بازدید | 24 پست

سلام خانوما 4 ماهه اقدامم تنبلی تخمدان و پلیکیستیک هستم شوهرم نزاشت قرص بخورم ب نظرتون باردار میشم! 

ی شب در میمون رابطه داریم و بعدش تا نیم ساعت زیر کمرم بالشت میزارم کسی تجربه داره! میشه کمکم کنید

حدود 1 هفته ای هم هست ک حس نفخ شکم دارم و ی وقتایی شکمم درد میگیره و ی 2 دقیقه بعد خوب میشع حدود 1 هفته هم هست ک پاک شدم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

اول باید پلی کیستیکتو درمان کنی بعد اقدام کنی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول برو دکتر مشکلتون رفع کن بعد اقدام کن،من خودم مشکلی ندارم سه ماهه اقدامم فعلا خبری نیس،دکتر گفت تا شیش هفت ماه طبیعیه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
هووو یه شب درمیون چخبره

چون تازه ازدواج کردم شوهرم قبول نمیکنه کمتر 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

چون تازه ازدواج کردم شوهرم قبول نمیکنه کمتر

لازم نیست همه چیو بگی😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اول باید پلی کیستیکتو درمان کنی بعد اقدام کنی

🫠اجازه نمیده دکتر گفت خفیفه و شدید نیست 2 ماه قرص مصرف کن دوباره سونو بده نزاشت 

هووو یه شب درمیون چخبره

درسته دیگه برای بارداری اقدام ی شب درمیون باید باشه

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

🫠اجازه نمیده دکتر گفت خفیفه و شدید نیست 2 ماه قرص مصرف کن دوباره سونو بده نزاشت

به اون چه ربطی داره 

یواشکی قرصاتو بخور 

لازم نیست همه چیو بگی😐

🥲خب چکار کنم اولش گفتم تا کسی تجربه ای اگ داره بگه 

از شبی ک پاک میشع تا ۱۴ روزه باید رابطه ی شب درمیون باشع چون تو این ۱۴  احتمال بارداری بیشتر هست ولی اینک تنبلی داری باید دارو بخوری اگر هم دکتر نمیری این کتری ک بهت میگم انجام بده انشالله میگیره تخم مرغ محلی بگیر تا ۴۰ هم خودتت هم شوهرت هر روز صب با شیر زرده تخم مرغ رو مخلوط کن بخور منم دعا کن باردار بشم🙏💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

از شبی ک پاک میشع تا ۱۴ روزه باید رابطه ی شب درمیون باشع چون تو این ۱۴ احتمال بارداری بیشتر هست ولی ...

🥹چشم عزیزم مرسی 

به اون چه ربطی داره یواشکی قرصاتو بخور

خب میفهمه آخرس داعم میگه کاش پریود نشی