2777
2789
عنوان

قط رابطه با فامیل شوهر

151 بازدید | 17 پست

سلام خانواده شوهرم کلا مدلشونه خیلی قهز میکنن چ با ما چ با فامیل

ما از اول عروسی ۱و نیم سال خونه مشترک داشتیم و اون مدت هرازگاهی قهر و هرازگاهی اشتی بودن البته با خود شوهرم با من خوب بودن تقریبا

وقتی خونه فروش رفت سر سهم هر کدوم بحث شد و دیگه منم تماسی نگرفتم و ما جدا خونه ساختیم و ۳ سال بعد رفتیم خونمون ی دفه اومدن خونمون و بعد فهمیدیم برا کار دادگاهی سند خونمون رو میخواستن ک دادیم و  خوب بودیم تا دوسال بعدش یعنی پارسال دوباره اول با شوهرم قهر کزدن و با من تماس میگرفتن و کم کم مث اون سال با منم بحث شروع شد و سه ماه قهر کردیم دوبازه اشتی و دوباره نیاز ب سند پیدا کردن این بار ما گفتیم نه،  و دیگه خیلی جدی قهر کردن باهامون

حالا مشکل اینه خواهرشوهر بزرگم هر ۱ ماه ی بار ب ی بهونه زنگ میزنه و کلییی سوال میپرسه از اینکه کجا رفتیم چیکار میکنیم شوهرم چون کارش پروژه ای هست بینه کجا کار میکنه و ...

هر دفه هم میگه میخوام بیام با دخترم خونتون دلمون بزا پسرت تنگ شده و نمیاد

الان شوهرم میگه دیگه هر بار زنگ زد جواب نده

ولی هم کرمم میگیره ک‌چیکار داره هم ادمی نیستم جواب تماس کسی رو ندم

انگار عذاب وجدان میگیرم اما هر بارم ک زنگ میزنه از نظر روانی میریزم بهم ک چرا راست و حسینی جواب سوالاش رو دادم

خواهر چقدر ساده ای 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت راست میگه 

ببین خودش داره میگه جوابشو نده 

دلت میخواست بهت فشار بیاره بگه باید باهاشون رفت و آمد کنی؟؟؟ خوشحال باش ک شوهرت دل خوشی ازشون نداره 

از زندگیت پرتشون کن بیرون دیگه 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

شوهرت راست میگه ببین خودش داره میگه جوابشو نده دلت میخواست بهت فشار بیاره بگه باید باهاشون رفت و آمد ...

وقتایی ک خودش خوبه باهاشون البته کلا همه بدی ها رو یادش میره و منم گاهی مجبور ب همراهی میکنه ها 

حالا فک نکنین خودش خیلی حالیشه شانسی ک اوردم در کل ۷۰ درصد باهاشون از مجردی و قبل ها مشکل داره وگرنه  بیچارم میکرد

از کدوم رفتارت😐 شما ک بدو بدو زنگش زدی بهش آمار بدیاز کجا بفهمه خوشت نمیاد

ن اخه ۵ شنبه ز زد گفتم داریم میریم حمام بعد میزنم‌و نزدم

امروز باز خودش زد والا من بودم اون روز نزده بود میفهمیدم دوست نداره خو