این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
عزیزم رادیواوژی رتبه داغچن تری از گفتار میخوادپذیرش گفتار در کل کشور امسال۲۲۲ نفر بوده مثه رادیولوژی ...
دارم میگم نظر شخصی منه
مثلا گفتار اعصاب قوی میخواد بتونی با بچه ها و افراد مشکل مختلف کارت رو جلو ببری و من مثلا میدونم اعصاب این کار رو ندارم و فرهنگیان رو ترجیح میدم بهش و رادیو چون مستقل تری و خیلی راحت تره ترجیح میدم بهش.
مگه من گفتم شوهر؟ من الان گفتم شوهر؟ گفتم همکار منظورم این نبود منظورم این بود موقعیت پیشرفت و درآمد ...
کیس یعنی چی
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
رادیو اشعه اش مضرهبیست درصد حقوقشون بخاطر حق اشعه و بازی با جونشونهمیگن اشعه از درهای سربی بیمارستان ...
نه بستگی به دستگاه داره ، خیلی از دستگاه ها اصلا نداره ولی همه یک چیزی شنیدن میگن درصورتی که حتی توی حکم اگر دستگاهت اشعه نداشته باشه برات اون ۲۰ درصد افزایش اعمال نمیکنن
معمولا افرادی که توی بیمارستان هستن و میبرن خود دستگاه رو توی ای سی یو و سی سی یو بیشتر بهشون تعلق میگیره