2777
2789
عنوان

چه لیزری برم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
وینولا گویا خیلی جدیده اطلاعات کمی هم ازش تو نت هستحتی از هوش مصنوعی هم پرسیدم همینو گفت

جدیده معلوم نیست جواب بده یا نه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو جلسه که هیچی مشخص نمیشهباید ۷ ۸ جلسه بگذره بعد ببینی خوبه یا نه

من تو همین دو جلسه شگفت زده شدم

ب رنگ پوست و مو هم ربط داره

من پوستم سفیده و رنگ موهام مشکی مشکی

برا صورتمم رفتم زیرچونم نصفشون رفته 

باقی بدنمم نصفشون ریختن 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من تو همین دو جلسه شگفت زده شدمب رنگ پوست و مو هم ربط دارهمن پوستم سفیده و رنگ موهام مشکی مشکیبرا صو ...

منم چند سال پیش ۶ ۷  جلسه رفتم. جلسه های اول بیشتره موهام ریخت ولی بعد دوباره درومد و از قبلم بدتر شد

منم چند سال پیش ۶ ۷ جلسه رفتم. جلسه های اول بیشتره موهام ریخت ولی بعد دوباره درومد و از قبلم بدتر ش ...

تنبلی داری؟

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

تازه متوجه شدم دارمقبلا که مجرد بودم میرفتم لیزر. آزمایش هورمونی و سونوی رحم داده بودم مشکلی نداشتم

ببین لیزر همیشگیع کسیم ک تنبلی دارع باید تا اهر برع مثل بقیه فقط شارژ جلساتش زودترع 

و رها کنی برمیگرده اینو باید بپذیریم ما

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

ببین لیزر همیشگیع کسیم ک تنبلی دارع باید تا اهر برع مثل بقیه فقط شارژ جلساتش زودترع و رها کنی برمیگر ...

من صورتم رو رفتم و خیلی اشتباه کردم. نمیدونستم اینطوری میشه. موهام خیل نازک بود الان زیر چونمم زبر در میاد

من صورتم رو رفتم و خیلی اشتباه کردم. نمیدونستم اینطوری میشه. موهام خیل نازک بود الان زیر چونمم زبر د ...

موهای نارک اشتباعه

منم چند سال پیش ۶ ۷ جلسه رفتم. جلسه های اول بیشتره موهام ریخت ولی بعد دوباره درومد و از قبلم بدتر ش ...

شاید بخاطر مشکل هورمونیتون برگشتن

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....