2777
2789
عنوان

اگر بجای صبحانه میوه ببرم براشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسیسی تو چقدر بابا بگو بی پولم خلاص

خب شما شرایط نمیدونی وقتی طرف خودش هیچی نمیخره ادم زورش میاد دیگه که خرج کنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

بگذار حرف بزنن این ها دهنشون باز هست مثل لاشخور بگذار بگن مگه گناه کرده تو این گرونی شکم این ها را س ...

احتمالا همکارانش بردن که از این توقع دارند اینجوری لج می کنن زیر آبشو میزنن تو محیط کار باید خودشیرینی بود یکم

احتمالا همکارانش بردن که از این توقع دارند اینجوری لج می کنن زیر آبشو میزنن تو محیط کار باید خودشیری ...

والا هیچی من ندیدم از اینا

من یبار بهشون ناهار دادم دوسه بار بستنی 

چندبار مربا بردم 

اما اونا هیچی فقط توقع دارن من ببرم یعنی عادت کردم

دیگه همینه شما زیر دسترسی صدرصد یا نیستی زیرابتو میزنم حیف بخاطرع الویه شغلتون از دست بدی

برای یه صبحانه کارمو ازدست بدم 😃

مگه شرکت خصوصیه

نمیدونم 

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بیخیال بابا 

نبر

من قبلا کارمند شهرداری بودم یکی از بساز بفروشای گنده منطقه ازم خواستگاری کرد برای پسرش بماند که هرچقدر خودش ادم حسابی بود پسرش مفت نمیارزید دیگ بودمش قبلا 

همکارام گیر دادن شیرینی بده😑😑😑من که ندادم هیچ 

دوسال بعدش نامزد کردم یکی از همکارام به همسرم گفت دیگ باید شیرینی بدید سر قبلی هم از زیرش در رفتی

همسرم کلی حرف بارش کرد چون دوست بودیم در جریان بود

نکبت بخاطر ی شیرینی هرچی بدهنش میومد میگفت 😑

مامان دوتا گل پسر

صبحانه الویه 😐

چند کیلو وزن شونه 

کیک صبحانه بگیرین 

موز که فکر نکنم کفایت کنه 

با توجه به الویه خوردن سر صبح

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد