fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11169 عنوان نزدیک غروبه دعا کنید آدم خوب بیاد وارد زندگیم شههه 36 بازدید | 3 پست تولوخدا میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ دیروز | 17:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barkod عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2393 سلام میگم آخر با اون پسره که خوابشو دیدی ازدواج کردی یا ن ؟من میخوام امشب ۹ تا هسته سیب رو بذارم زیر بالشتم امیدوارم آدم خوبی همسر آیندم باشه این گر و گورایی که اومدن خواستگاریم از آب درنیان 😂😂
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11169 سلام میگم آخر با اون پسره که خوابشو دیدی ازدواج کردی یا ن ؟من میخوام امشب ۹ تا هسته سیب رو بذارم زیر ... سلام مجردم هنوز نکن اینکارو من کابوس دیدم 😂 میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
barkod عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2393 سلام مجردم هنوز نکن اینکارو من کابوس دیدم 😂 کنجکاو شدمممم شدید 😂