2777
2789

صدبار بردیم دکتر کودکان انتی بیوتیک و امپول داد بهتر نشد یهو پریشب ی عالمه چرک اب اومد از گوشش بیرون الانم همینطور میاد بردمش متخصص گوش فقط ی دونه قرص و قطره داده تا ۱۰ حتی کمم نشده چیکار کنم آخه پرده اش یکم اسیب دیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با فاصله دود عنبر نسارا رو امتحان کناحتمالن آب تو گوشش مونده بعد حمام سشوار به گوشاش بگیر و با پارچه ...

اخه خواهر همونشب گوشش درد میکرد هی چیزی داغ میکردم میذاشتم رو گوشش بعد اونطوری شد تعریف عنبر نسا شنیدم ولی میترسم امتحان کنم

من خودم تو بچگیم همیشه عفونت گوش داشتم طوری که پشت گوشم کامل ورم میکرد انقدر چرک خشک کن بستن این دکترای بی سواد هیچ وقت خوب نمیشد الان با عنبر النسا درمان میکنم سالی یه بار شاید عفونت کنه اونم دود عنبرالنسا میزنم درجا عفونت میریزه بیرون ورمش میخوابه با دستمال پاک میکنم و تمام

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم تو بچگیم همیشه عفونت گوش داشتم طوری که پشت گوشم کامل ورم میکرد انقدر چرک خشک کن بستن این دکت ...

خب الان داره میاد بیرون ولی خشک نمیشه یعنی میگی دود بدم خشک بشه ؟ نزدیک دو هفته هست چرک داشت ولی سه روزه زده بیرون 

خب الان داره میاد بیرون ولی خشک نمیشه یعنی میگی دود بدم خشک بشه ؟ نزدیک دو هفته هست چرک داشت ولی سه ...

نه تا وقتی چرک هست نباید خشک بشه اینکه داره میاد بیرون خوبه ولی دود بدی کامل خارج میشه و برای همیشه خلاص میشی 

چرک خشک کن فقط خشکش میکنه خارج نمیکنه جدا از عوارض زیاد چرک خشک کن اصلا برای خوب کردن عفونت گوش خوب نیست 

انقدر دود دادن ادامه بده تا برای همیشه خلاص بشی

فقط باید مواظب باشی گوشش از دود نسوزه هیچ عارضه ای هم نداره

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40