2777
2789
عنوان

مهمون چسی

169 بازدید | 13 پست

تا الان شده یه مهمون صدا کنید که فوق العاده بهتون استرس بده و چسی باشه میگید با اینا چیکار میکنید من این هفته یکی صدا کردم خیلی چوسی و واقعاً به همین دلیل باهاش رو در واسی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داشتم همین هفته کات تمامچون هیچ چسی نبود چسی خیلی میومد

مجبورم صداش کنم وگرنه هم خودش اینجوری هم جاریش یه اخلاق بدم دار هر کسی خوشش نمیاد خونش غذا نمی خوره دروغ الکی میگه حساسیت دارم کهیر میزنم این خودش بهم گفت که ادا در میاره

حوصله داری با اینجور ادما رفت و امد میکنی 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

زن دایی شوهرشم مجبورم🥲پا گشاکنمش

اهان اگه خیلی استرس داری به درک خودت غذا درست نکن از بیرون بگیر اگر راحتی خودت درست کن ولی من باشم حال ندارم با اینجور ادما رفت و امد کنم حالا شما مجبوری ولی خوب خیلی بهشون رو نده 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اره خیلی ۴۰ سالمه همش می گم خوش به حال کسانی که فامیل ندارن ، فکر کن ما خانواده اقا ماشا الله ،فامیل ...

شما 40سالتون خداحفظشون کنه ولی ما سنمون کمه اینجوری خانواده شوهرم 45نفرن🤕

نه ولی غذا و اینا تنبلی نمیکنم فقط بهم اون خودش بالا گرفتنش اذیت می‌کنه

میفهمم اینجور ادما ادم باهاشون راحت نیست بی خیال یه شبه 

شما 40سالتون خداحفظشون کنه ولی ما سنمون کمه اینجوری خانواده شوهرم 45نفرن🤕

وا خدا صبرت بده ، ببرشون رستوران یا از  بیرون بگیر ، سخته نمی شه ۴۵ نفر غذا پخت ، من پاگشای خواهرم ۲۰ نفر بودن پدرم دراومد ، خواهرم راحت رستوران گرفت بدون استرس