2777
2789
من قبلا ثبت نام کردم ول کردم اونم تمدید کنم باید ۱۰ بدم؟!

دو سال تموم شده ؟ 

وقتش دو ساله تا اون تاریخ برید تمدید کنید ۵۰۰ فقط میریزید و دوباره امتحان ایین نامه میدید 

اما اگه خیلی گذشته باید ده بریزید باز سوال کنید از اموزشگاه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال تموم شده ؟ وقتش دو ساله تا اون تاریخ برید تمدید کنید ۵۰۰ فقط میریزید و دوباره امتحان ایین نام ...

چهار سال گذشته ! من شنیدم که هر زمان بگذره به بار کلاس میشه تمدید کرد ؛ برای بار سوم از اول باید ثبت نام کنیم! حالا باز میپرسم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
به خاطر همین اتفاقات ممکنه صدور گواهینامه برای خانومها آزاد بشه.

احتمالا برای اینکه صدا بلند نشه کم کم آزاد کنن. بهتره اونا یه پولی هم واسه گواهینامه موتور درمیارن

کاش با گواهینامه موتور دادن به خانوما مشکلات مملکت حل میشد. فقط همین مشکلمون بود.

چهار سال گذشته ! من شنیدم که هر زمان بگذره به بار کلاس میشه تمدید کرد ؛ برای بار سوم از اول باید ثبت ...

ظاهرا عوض شده من آموزشگاه بودم ی اقا پسری اومد ک ی ماه از دو سالش گذشته بود گفت ب ما ربطی نداره و سیستمی باطل میشه  اونم میگف من بخاطر ی ماه ده میلیون بدم و اینا فرستادنش مراجع بالاتر دیگ نمیدونم رف چیکار کرد 

ظاهرا عوض شده من آموزشگاه بودم ی اقا پسری اومد ک ی ماه از دو سالش گذشته بود گفت ب ما ربطی نداره و سی ...

من الان زنگ زدم پرسیدم گفتن که تمدید میکنن یک خردی اینا هزینه داره دیگه دو تا امتحان فقط میدی یه آیین نامه به عملی 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ظاهرا عوض شده من آموزشگاه بودم ی اقا پسری اومد ک ی ماه از دو سالش گذشته بود گفت ب ما ربطی نداره و سی ...

من مربی خوبی نداشتم خوب بهم آموزش نمی‌داد همش می‌گفت برو خونه ؛ تمرین کن در صورتی که من کسی نبود باهام تمرین کنه می‌خوام هر جور شده برم گواهی نامه مو بگیرم چون می‌خوام ماشین بخرم 

من مربی خوبی نداشتم خوب بهم آموزش نمی‌داد همش می‌گفت برو خونه ؛ تمرین کن در صورتی که من کسی نبود باه ...

کاش همون چهار سال پیش کلاس برمیداشتی ارزون تر بود 

برو باز کلاس بردار تمرین کن

منم کسی نیس تمرین کنم چهار بار رفتم  رد شدم  کلاس ها شده ۷۵۰ هفته ای یک و نیم میدم ب کلاس 

کاش همون چهار سال پیش کلاس برمیداشتی ارزون تر بود برو باز کلاس بردار تمرین کن منم کسی نیس تمرین کنم ...

من مشکل ندارم میدم اما مربی ها خوب آموزش نمی‌دن میگن برو خونه تمرین کن خوب ما شاید خونه ماشین نداشته باشم کسی باهامون تمرین کنه اصلا 

من مشکل ندارم میدم اما مربی ها خوب آموزش نمی‌دن میگن برو خونه تمرین کن خوب ما شاید خونه ماشین نداشته ...

اره واقعا اصلا خوب نیست مخصوصا ک ی ساعت و نیم میبرن کلا میشه چهار تا پارک دوبل تمرین کرد کلاچ هم میگیرن 

من امروز کلی کلیپ خنده دار راجب تصادف خانوما دیدم فک کن موتور هم سوار شیم😂😂😂😂😂🤌🤌🤌

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛