2777
2789
عنوان

اخه چطور فراموشش کنم💔😭

59 بازدید | 8 پست

عاشق یکی از همکلاسی هام شدم ولی خب باهم ازتباطی ندازیم.و دبدم هیچ راهی انگار نیست بهش برسم و بایذ فراموش کنم. از اون موقع حس ادمی دارم دورازجون عزیز از دست داده و هیچی سرحالش نمیکنه . بزور میخنذم و وانمود میکنن خوبم. هیچ رمقی برای دانشگاه و درساش ندارم. خستم بی حوصلم.

بدتر اینکه من نصف واحدام بااونه. الان یعنی باید برم گروهمو عوض کنم که دیگه کلاس مسترکی نداشته باشیم؟ دلم تنگ بسه چیکارکنم ؟🥺۱۰واحد مشترک داریم بعد یکهویی دیگه غیبم بزنه و گروهم عوض کنم ضایع نیست؟ هرچند باهاشون هیچ ارتباط و صحبتی ندارم. ولی فک مبکنم ضایع بازی دراوردم گه گاهی زیر چشمی نگاش میکردم یا کلن هرجا میبود منم سعی میکردم باشم تا ببینمش

توروخدا بگین چیکارکنم😭حتی هبچ رمقی برا درس ندارم درصورتی ک کلی درس روهم شده دارم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوست نداره؟

فک نکنم 

من غیزمستقیم تمام تلاشمو براش کردم.

جفتمون مذهبی هستیم.اهل دوستی اینام نیستیم براهمون نمیشد اعتراف کنم بهش چون زیاد جالب نبود.

منم رفتم به یکی از مسئولین نهاد دانشگا گفتم چون میدونستم ادم درستیع. گف سعی میکنم باهاش ارتباط بگیرم و بفهمم ایا قصدی برا ازدواج داره؟ یا اصلا با استاد دیگع ازدواج میکنه یانع؟ ک میگه طبق صحبتامون فهمیذم اصلا برنامه ای ندارع برا ازدواج و ازدواج هم با همشهری میکنه.

چون من خزاسانیم اون شیرازی.

اینا صحبتای اون مسئول نهاد بود🥺

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

کسی از هم کلاسی هاتون نبود بهش برسونه یا نظرتو راجع تو بپرسه ازش ؟

خیلی سرسنگینه حتی رفیق صمیمی فک کنم نذاره. اجتماعی هست و باهمه پسرا صحبت میکنه در یه حدی ولی جوری ک من برداشت کردم صمیمی نیست.

من تنها راهی ک میدونستم میتونم برای رسیدن بهش انجام بدم انجام دادم🥺💔بخونبن بالاتر گفتم

اگه بخوادت شاید الان نخواد رو کنه تو همچنان پایبند باش 

چون اگه بدی طرفش پا پس بکشه 

به زندگیت ادامه بده و جلوش خیلی عادی باش 

نکنه زیر نظر باشی و نفهمی اون بده یه مذهبی ش بگرده 

من میگم اگه اون بخواد ت خودش میاد جلو ولی اگه دیدی نیومد خودتو سبک نکن 

عشق یکطرفه اصلا نابودت میکنه همش باید منت بکشی 

به خودت بیا بهش فکر نکن 

شاید داره امتحانت میکنه 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

اگه بخوادت شاید الان نخواد رو کنه تو همچنان پایبند باش چون اگه بدی طرفش پا پس بکشه به زندگیت ادامه ب ...

یعنی میگین برنامه کلاسیم تغییر ندم ساعتش رو؟ نهایت یا اینه اونم بعذن خوشش میاد و میگع یاهم هیچی نمیشع ولی من سعی کنم تو ذهنم کمتر بهش فک کنم؟؟

میترسم هرروز دیدنش بدترم کنه

یعنی میگین برنامه کلاسیم تغییر ندم ساعتش رو؟ نهایت یا اینه اونم بعذن خوشش میاد و میگع یاهم هیچی نمیش ...

عوض کن که بیشتر اذیت نشی شاید ازت خوشش بیاد ولی الان موقعیت شو نداشته باشه 

شاید کسی دیگه براش در نظر دارن خانواده ش 

در هر صورت اختیاری هس اجباری نمیشه 

بهش کمتر فکر کن 

به اهداف ت تو زندگی متمرکز باش 

ایمان تو از دست نده بخاطر اون 

هیچ چیز و به طور نخواه بعد پشیمون میاره 

برو حتما برنامه کلاسیک و تغییر بده 

همیشه بزار طرف به دنبال تو کشیده بشه 

اینجوری از ذهنت هم میره بیرون مطمعن باش خدا بهترین و برات در نظر گرفته 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

عوض کن که بیشتر اذیت نشی شاید ازت خوشش بیاد ولی الان موقعیت شو نداشته باشه شاید کسی دیگه براش در نظر ...

ازه درسته باید همینکارو کنم🥺ولی با دلتنگیم چیکارکنم

همبن دلم دلم له له میزنه برای دیدنش