2777
2789
عنوان

کی برمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جوابمو میخواستم بدم که خانواده من گفتن بابد جوون ها باهم آشنا بشن

خب اگه فاصله بگیری خودش متوجه میشه که جوابت منفی ، ولی فقط دلیلت نقص عضوش نباشه ،بهانه دیگه جور کن

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

خب اگه فاصله بگیری خودش متوجه میشه که جوابت منفی ، ولی فقط دلیلت نقص عضوش نباشه ،بهانه دیگه جور کن

نه اونجوری نیس که جاییش قطع شده باسه و اینا نه 

از لحاظ ظاهری همه چیزش اوکیه ولی بخاطر همین آسیب دیدگی و یهو بیکار شدنش کلا از من دور شد تا جاییکه همیشه تو خودش بود دیگ خودش از من غاصله گرفت حتی خواستم باهاش حرف بزنم که کلا نذاشت

نه اونجوری نیس که جاییش قطع شده باسه و اینا نه از لحاظ ظاهری همه چیزش اوکیه ولی بخاطر همین آسیب دیدگ ...

پس احتمالا خودش احساس ضعف و کمبود در خودش دیده نخواسته کسی بروس بزنه، اعتماد به نفس هم نداره ، 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

من چیکار کنم بنطرتون منتظر بمونم؟

تو میخوای چکار کنی وقتی خودش فاصله گرفته،اگع نره دنبال تلاش بیشتر و بری و به مشکل بخوری میگه خودت اومدی من که نیومد دنبالت،

تو میخوای چکار کنی وقتی خودش فاصله گرفته،اگع نره دنبال تلاش بیشتر و بری و به مشکل بخوری میگه خودت او ...

برای همین نمیتونم خودم برم دنبالش اصلا موندم چیکار کنم ولی هرچقدر بیشتر میگذره دلم بیشتر تنگ میشه