2777
2789
عنوان

شرایط کدوم خونه بهتره

53 بازدید | 7 پست

ما اطراف تهران ساکن هستیم و قبل عید تونستیم یه خونه بخریم.حدود ۷۰ متری.ولی طبقه سه  بدون اسانسور  بدون پارکینگ .و دو خاب خیلی کوچیک..یه منطقه  دیگه هست از اینجا دور تره حدود یه رب ۲۰ دقیقه راهشه ولی با این پول میشه اونجا خونه خیلیییی بهتر و شرایط بهتر خرید هم بزرگتر  با آسانسور و پارکینگ ..دلم میخاد بریم اونجا خونه خوب بشینم ولی خوب از خانوادم دورتر میشم و سرکار همسرم  هم دور میشه چون کارش تهران هست  مثلاً الان اگه چهل دقیقه تو راهه بریم اونجا یکساعت راه میشه ... نظر شما چیه  شرایط کدوم بهتره یا  شما بودید چیکار میکردید همون خونه کوچیک رو انتخاب میکردید یا بزرگتر و بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگتر و بهتراگه ماشین داری که خوبه

آره وسیله  برای رفت و آمد داریم ..ولی خوب الان تا حوصلم سرمیره میرم خونه مامانم یا مادر شوهرم اونجا دورتره نمیشه  هرموقع دلم خواست برم جایی کسی هم نداریم اونجا 

نزدیک بودن محل کار مهمه واسم...چقدر بزرگتره مگر خونه دومی؟

خوب همین آلانم همسرم محل کارش دوره. مثلاً  فک کن حدود ۹۰ متری. با امکانات پکیچ و آسانسور و پارکینگ

آره وسیله برای رفت و آمد داریم ..ولی خوب الان تا حوصلم سرمیره میرم خونه مامانم یا مادر شوهرم اونجا ...

بجاش جات باز تر و بزرگتره دعوت شون میکنی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خوب همین آلانم همسرم محل کارش دوره. مثلاً فک کن حدود ۹۰ متری. با امکانات پکیچ و آسانسور و پارکینگ

نمیدونم واقعا انتخاب سختیه.ماهم یه انتخاب اینمدلی داشتیم ولی خب یکیش ۳دیقه تا محل کار شوهرم راه داشت ولی کهنه ساخت و بدون اسانسور و پارکینگ ۶۰متر بود اینو انتخاب کردیم اونموقع اون یکی هم ۸۰متر با اسانسور و پارکینگ تازه ساخت ولی ۲۰دیقه راهش بود