2777
2789
عنوان

بیاید ببینم حق دارم شوهرمو پاره کنم یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست
عاا انگار وقت زیادی رو با هم سپری نمی‌کنید. یه شبایی رو ازش بخواه کلا برا شما باشه و کاراش رو به بعد ...

مهمونی هم میریم آخر هفته ها 

یا‌مهمونی بگیریم 

ولی کلا حس می کنم حق نداره انقدر بره بیرون ساعت طولانی 

البته به‌منم میگه هرجا دوست داشتی برو

💐خدایا شکرت💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونی هم میریم آخر هفته ها یا‌مهمونی بگیریم ولی کلا حس می کنم حق نداره انقدر بره بیرون ساعت طولانی ...

گارد نگیر اصلا. بچسب بهش باهم برین بیرون. بگو چمیدونم دوست دارم یکم بگردم. با ماشین پیاده هرچی که شد. الکی زندگی رو سخت نگیر 😅الان خیلیا مشکل اعتیاد و فلان دارن. و خوبه که با تنهاییت حال میکنی و به هر حال همه احتیاج دارن فرصت برا خودشون و تنها بودن شون. 

🌱

خودت یبار دیگه بخون چیزایی که گفتی . میگی کار یا باشگاه یا بسیج . بجای دعوا بشین باهاش حرف بزن بگو و ...

😑خوندم قطعا 

میگم یعنی اجباری نیست ساعت طولانی بری بسیج یا باشگاه 

بهش گفتم 

سعی کرده کم کنه ولی باز میگه شهر بزرگه طبیعیه این ساعت بیای خونه 

برونگراس

💐خدایا شکرت💐
اره متاسفانه اکثرا هم زود میاد کاری نداریم تی وی میبینیم و زود میخوابیم

مساله ی ناراحت کننده ای نیست. وقتشو پر میکنه با کارهایی. که دوسداره مثل باشگاه و...  شمارو هم که محدود نکرده.اون تایمی که تنها هستی رو با کارهای مورد علاقت پر کن و برای خودت وقت بذار اینجوری از این که اون زیاد خونه نیست ناراحت نمیشی

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
هنوز به زندگی مشترک عادت نکرده و تو همون دوران محردی خودشون موندن،باهاشون صحبت کن و حرف دلت و راحت ب ...

دقیقا 

خودم مشکلی با اوضاع ندارم تازه حال می کنم اکثرا🙊

ولی بقیه تعجب می کنن که چرا تا حالا نیومده 

فقط دوست ندارم عادت بشه براش

💐خدایا شکرت💐