2777
2789
عنوان

ترک تحصیل کردم ولی😭❌❌

150 بازدید | 19 پست

ولی دلم هنوز با درس و تحصیله 

من تا کلاس هشتم بیشتر نرفتم مدرسه و بابام دیگه نذاشت ادامه تحصیل بدم(گفت بزرگ شدی و...)

الان ۲۲ سالمه

خیلی دوست دارم حداقل دیپلم مو بگیرم 

ولی خیلی دیر شده

چیکار کنم😭

به نظرتون میتونم ادامه تحصیل بدم؟

چه جوری؟

میخوام همه ی این سالارو جبران کنم

من شاگرد اول کلاس بودم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

اصلا هم دیر نشده

برو مدارس بزرگسال ثبت نام کن ادامه بده .

چرا به دیپلم بسنده کنی؟

مثلا نمیتونی فوق لیسانس بگیری؟

سن برات مهم نباشه عزیزم.

تو که بالاخره ۴۰ سالت میشه

۴۰ ساله دیپلمه بهتره یا فوق لیسانسه؟

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله که میتونی

حتماااا ادامه بده

بزرگسالان برو حتما موفق میشی

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چون بابام نذاشت من خودم خیلی دوست داشتم 😭الان هم سن و سالامو میبینم غبطه میخورم

اشکال نداره دیگه شده

الانم دیر نیست برو حتما به جای برس که هم سن سالات بهت غبطه بخورن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اصلا هم دیر نشدهبرو مدارس بزرگسال ثبت نام کن ادامه بده .چرا به دیپلم بسنده کنی؟مثلا نمیتونی فوق لیسا ...

نمیدونم چون احساس میکنم حتی برای دیپلمم دیر شده 

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

هنوز دیر نشده من ۱۹ سالمه سال کنکورم یکم مونده بود به کنکور تصادف کردم کنکور اون سال شرکت نکردم چون فلج بودم مشکوک به قطع نخاع 

و روزی دو ساعت فیزیوتراپی و روحیه افتضاحححح

نهایی هم به زور شرکت کردم همه رو افتادم شهریور ۱۴۰۲ دیپلم گرفتم 

پارسال مشکل در راه رفتن افسرده ام کرده بود با یه پسر آشنا شدم ک بدتر روحیه ام خراب کرد اصلا نفهمیدم کی کنکور ۱۴۰۴شد با سوابق انتخاب رشته کردم جانوری آوردم همه مسخره ام کردن تو فامیل و امسال میخوام کنکور بدم تازه هدفم پیدا کردم میخوام برم فرهنگیان تازه لکنت هم دارم نمیدونم میتونم یا نه ولی با جرئت میتونم بگم هیچ وقت امیدم از دست ندادم 🙂

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

چون بابام نذاشت من خودم خیلی دوست داشتم 😭الان هم سن و سالامو میبینم غبطه میخورم

دقیقا و اگه الان اقدام نکنی این عقیده روت میمونه تا اخرررر عمر و هی گنده تر میشه و حسرتت بیشتر

یک روزم نذار دیر بشه حتما اقدام کن

تا نهم بخون بعدش حتی شده برو یه رشته آسون ولی دیپلم بگیر و دانشگاه برو

اگرم زرنگ بودی که رشته خوب درلنتطارته

من الان عقده دانشگاه درست حسابی رفتن رو دلم مونده خود مقایسه میکنم حالم بده میشه

الان سی سالمه منم نداشتن برم و الان بچه دارم و محدود تر شدم

ولی من دیگه  نمیتونم تا آخر عمر حسرت بخورم

تصمیم گرفتم از سال دیگه  مجازی برم بدون کنکور رشته دلخواه مو بعدم ارشد ان شالله تا چهل سالگی فارغ‌التحصیل رشته دلخواه و بشم🥰

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

هنوز دیر نشده من ۱۹ سالمه سال کنکورم یکم مونده بود به کنکور تصادف کردم کنکور اون سال شرکت نکردم چون ...

آفرین بهت 

لکنت اگر بر اثر تصادفه با گفتار درمانی اینا خوب میشه 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
آفرین بهت لکنت اگر بر اثر تصادفه با گفتار درمانی اینا خوب میشه

ممنون ❤️

اره بر اثر تصادف هست 

بعد تصادف کلا لال شدم یعنی حرفام خیلی نامفهوم بود زبونم بند اومده بود رفتم گفتار درمانی و بعد شش ماه گفتار درمانی تونستم حرف بزنم ولی لکنت دارم اونجایی هم ک من رفتم گفتن از این بهتر نمیشه شهر ما منطقه محروم هست شاید جای بهتری هم باشه ک بتونه کامل خوب بشم🤧

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹