2777
2789
عنوان

کنکور خیلی سخت تراز نهایی

167 بازدید | 16 پست

خیلی برام جالبه چرا فکرمیکنید کسی که درصداش ده میتونه تراز یازده هزاربیاره یا حتی ده هزار این دوتا مکمل همن کسی که تراز معدلش ده هزار کنکورش و چهل میزنه

تراز ده هزار به این راحتی نیس صد بار باید خونده باشی

تراز اوردن توی کنکورم بسیارسختتراز نهایی

من نمیدونم وقتی موضوع به این راحتی رو نمیفهمن چجوری با این سطح هوششون درس هم میخونن ؟

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموم تراز نهاییش ۱۰ هزار بود رتبه ۵ هزار ولی رشته دلخواهش نیاورد

کنکور خیلی رقابتی تره

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

من نمیدونم وقتی موضوع به این راحتی رو نمیفهمن چجوری با این سطح هوششون درس هم میخونن ؟

الان خواستم تگت کنم من پارسال پاره شدم سرنهایی ها ترازنهاییم ۹۳۰۰شد کنکورم درصدام رنج ۴۰بازهم نتونستم نهاییمو تراز ده هزار بیارم اونم ازتابستان شروع کردم

فقط زبانم ۱۷.۷۵بود همه نمره هام ۱۹به بالا

الان خواستم تگت کنم من پارسال پاره شدم سرنهایی ها ترازنهاییم ۹۳۰۰شد کنکورم درصدام رنج ۴۰بازهم نتونست ...

من یه کلام گفتم کنکور رقابتی تره خب واقعا هم هست بیا ببین چه کولی بازی در میاره از خودش 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

اول بخون بعد بیا درس بده کسی که گوشی دست ش باشه ول بگرده همه چیز براش سخته

کجا رو بخونم 😐😐من دانشجوم دارم میگم کنکور سختترع باید نهایی ام به اندازه کنکورخوند

قطعا کنکور سخت تر از نهاییه

برای همینه که میگم اگه میخوای مطمئن باشی که رشته خوب میاری

از در نهایی وارد شو و از نهایی حداقل ۱۰ هزار رو بگیر

چون تراز کنکور ۹۲۰۰ هم که چیز خاصی نیست خودش کلیییی سخته تا بیاریش!

💄🩺

من یه کلام گفتم کنکور رقابتی تره خب واقعا هم هست بیا ببین چه کولی بازی در میاره از خودش 🤣

من اون تایپک نبودم کامل😅فقط اونجا که گفتی رقابت کنکور سخت تره اومدم تاییدت کنم من درصدای اردیبهشتم خیلی بهتراز پارسال بود تراز دهی داغون ترازپارسال

قطعا کنکور سخت تر از نهاییهبرای همینه که میگم اگه میخوای مطمئن باشی که رشته خوب میاریاز در نهایی وار ...

منم همینو میگم قبول داری تراز نهایی ده هزار به این راحتی به دست نمیاد کسی که نهاییش ده هزار قطعا کنکورم چهل ومیزنه حداقل