یه معبد موش ها دارن اونجا موش ها رو میپرستن فک میکنن بعد مرگ تبدیل به موش میشن و موش های اونجا مرده هاشون هستن براشون غذا و شیر و ویسکی ...میبرن خودشونم از دهنی شون میخورن ۳۰ هزار تا موش تو اون معبد هست
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
پرستش و اینا رو بیخیال ،🤣🤣🤣من یه جشن دارن و دوست دارم رنگ میپاشن رو هم ،فقط نمیدونم بعد چطور کوچه خیابون تمیز میشه همه جا رنگ ..یه کشور دیگه هم تو گل و لای میغلطن 🤣🤣🤣 ..یکیشم گوجه فرنگی ..باحاله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پرستش و اینا رو بیخیال ،🤣🤣🤣من یه جشن دارن و دوست دارم رنگ میپاشن رو هم ،فقط نمیدونم بعد چطور کوچه ...
فکر کردم رنگ خوراکی هست
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
یه رودی دارن میمونا میرن توش آب بازی از رود گنگ سرچشمه میگیره. مردمم میرن اونجا خودشونو میشورن😁 اعت ...
عه رفتی هندوستان؟