2777
2789
عنوان

اخه این چه شغلیه من دارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میتونی دو روز درگاه ثبت سفارشت رو ببندی مثلا بگی تا ۲ روز به فلان دلیل هیچ طرحی قبول نمیکنم و تو این دو روز حسابی کارهای عقب افتادگی انجام بدی جوری که کامل انجام بشن و همرو تحویل داده باشی و بعد دوباره شروع کنی طرح قبول کنی ولی این بار متناسب با ظرفیت و تایمت قبول کن 

خودتو داغون نکن با این فشار ، پول باشه ولی سلامتی به خطر بیوفته چه ارزشی داره ، به فکر خودت و روحیه ت باش ، برای خودت وقت و ارزش قائل شو  

منم کارم تقریبا شبیه شما ست 

صبح به صبح کلللی پیام میاد که اول صبحط کارم رو بده، عجله دارم، این ادیت داره، اون فلان داره 

ایرادی بین اسرائیلی میگیرن 

طرف چهل سال هیچ کاری نکرده، همین که کارش رو میده به من یادش میاد عجله داره، وخ نداره، سریع میخواد 

انقدر هم دروغ میگن که نگو، مثلا طرف میگه اگر فردا کارم رو ندم بدبخت میشم و فردا روز آخر ه، میگم من وخ ندارم برو بده یکی دیگه میگه حالا تا پس‌فردا هم شد مشکلی نداره خلاصه تهش معلوم میشه کی ماه زمان داره 

وقتی میخوان پول بدن بعضیاشون واقعا آدم رو داغون میکنن 

شعور هم که اصلا ندارن، نه سلا بلدن نه هیچی، پیام میدن انگار با نوکر باباشون حرف میزنن 

نه وصیت کردم پولامو باهام دفن کنن😂

ان‌شاءالله از پولات به خوبی و با دل‌شادی استفاده کنی🙏

سهم منم بذار کنار😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

حالا مثلا سرت خلوت شه میخوای چکار کنی؟؟

کار کن تا جوونی

من دو روزه پدرم دراومده یه اختلاف خانوادگی داریم 

هرزگاهی مسافرتی مهمونی ای چیزی ک دوس داری برو و انجام بده ک انرژی ت نیوفته 

خوردن و خوابیدن و بیکاری خیلی بیشتر کلافگی و دردسر داره

منم کارم تقریبا شبیه شما ست صبح به صبح کلللی پیام میاد که اول صبحط کارم رو بده، عجله دارم، این ادیت ...

شغل شما چیه؟؟

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!