2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزاره بری بیرونتا مسجد و ... و هر جا میزاره برو، ببینت، ازدواج کنی از اونجا در بیایچله بگیر، دعا ب ...

باور میکنی همه اینکارارو انجام دادم هیچکی نخواست

منظورت چیه ؟یعنی چی عمرم پایمال میشه؟

یعنی تا بابات هست بایر زیر سایه اون باشی چون دیکتاتوره نمیزاره تکون بخوری

اگه فوت کنه دور از جون دیگه اونموقع تو هم جوونیت رفته فکر کن ۴۰ سالگیت بابات از دنیا بره و تا اون موقع تو هیچکاری نتونستی تو زندگیت بکنی چون بابات نذاشته

باور میکنی همه اینکارارو انجام دادم هیچکی نخواست

بازم ادامه بده من خودم ۳۵ ازدواج کردم

هیچوقت نا امید نشو

من همیشه با خودم این آیه قرآن رو تکرار میکنم

از رحمت خدا نا امید نشوید مگر مردم کافر

ببین میدونم سخته

تمام حس و حالت رو میفهمم

من خودم زندگی خیلی سختی داشتم، 

اما هیچوقت نگذار نا امید بشی

الان همه حسرت زندگی من رو میخورن

یعنی تا بابات هست بایر زیر سایه اون باشی چون دیکتاتوره نمیزاره تکون بخوریاگه فوت کنه دور از جون دیگه ...

نه مشکلاتمون سر چیزای دیگست وگرنه من هرجا دوس دارم میتونم برم 

بازم ادامه بده من خودم ۳۵ ازدواج کردمهیچوقت نا امید نشومن همیشه با خودم این آیه قرآن رو تکرار میکنما ...

آخه من الان احتیاج دارم ولی متاسفانه شهری که من زندگی میکنم هیچکی زن نمیگیره مگر اینکه کار دولتی داشته باشی یا دیگه خیلی خیلی خشکل باشی

آخه من الان احتیاج دارم ولی متاسفانه شهری که من زندگی میکنم هیچکی زن نمیگیره مگر اینکه کار دولتی داش ...

ببین تو از خدا خواستی ، خواسته ات رو بنویس ، خودش برات جور میکنی

این ذهنیت رو هم بنداز بیرون از سرت

ببین تو از خدا خواستی ، خواسته ات رو بنویس ، خودش برات جور میکنیاین ذهنیت رو هم بنداز بیرون از سرت

بخدا قبلا هم چله گرفتم هم مسجد رفتم هم جاهایی که پسر بوده رفتم ولی انگار ن انگار وقتی اهل زن گرفتن نیستن من چکار کنم 😔