2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این پسره

163 بازدید | 16 پست

سلام 

من از طریق اینترنت با یکی آشنا شدم 

پسر بدی به نظر نمیرسد 

ولی یه چیزی ازش تا الان عجیبه 

کارش کارگاه کفش داره  بعد 

جلسه اول بعد دو هفته. رفتیم کافه 

به جلسه دوم نرسیده بهم گفت کلاه برداری اینترنتی شده تمام حسابش خالیه (واقعا شده بود .....)

باید کارخونه پولو براش میزد که هنوز نزده.  برا سفارشاتی جدیدی که گرفته  به خاطر همین حسابش کلا خالی خالیه. (حتی چند بارم گفت پول به سوپر مارکتی هم ندارد ....)

از اون روز دو بار دیگه رفتیم بیرون ولی. هیچی برام نگرفت منم چون حسابش خالی بود اصلا به روی خودم نیاوردم که ناراحت نشه ...راستش برام مهم نبود 

تا این که دفعه آخر که باهاش بودم 

گفت چقدر پول همراته بریم یه بستنی بخوریم   منم گفتم هیچی ....سریعم اومدم خونه.  

یکی دو بارم  پیام داد عزیزم حالا که حسابم خالیه   تو منو ببر کافه ،...چه اشکالی داره ...

من مشکلم کافه نیست.  مشکلم درک شعورشه 

دختره به روش نمیاره تو چته اخه؟!

نظرتون در موردش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من باشم کاااتتتت

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اینکه پول نداشته خرج کنه کمی قابل درکه

ولی اینکه گفته با پول تو بریم کافه واقعا خیلی حرکت چیپی هست یه پسر نباید تا اینحد عزت نفسشو بیاره پایین. گزینه مناسبی نیس

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

به نظرم اشکال ندارد یه وقتایی دختر پشت پارتنرش باشه ولی شما دوتا که فعلا برای آشنایی رفتید پس پارتنرش هم نبودید خیلی زشته رفتارش

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

اینکه پول نداشته خرج کنه کمی قابل درکهولی اینکه گفته با پول تو بریم کافه واقعا خیلی حرکت چیپی هست یه ...

اصلا قابل تکیه کردن نیست 

پرووا 

پس فردا همش از آدم پول میخواد 

تازه دو هفته دیدمش!دو هفتم تلفنی بودیم

دیگه شناختیش همون اول چه بهتر 

امیدوارم تصمیم درستی بگیری 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

اصلا قابل تکیه کردن نیست پرووا پس فردا همش از آدم پول میخواد

اره عزیزم دنبال پوله پسری که عاشق باشه از این ادا ها درنمیاره

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓