2777
2789
عنوان

امان از دست بچه کوچیکا 😀

133 بازدید | 17 پست

سلام خانما عصرتون بخیر 

واقعا چقد بچه کوچیکا زبون دارن 

پسر پسرعموم یه بچه ی ۵ ساله ست میره مهد بسیار باهوش ، دو تا زبون بلده ، خیلی های ایکیو و خلاصه نخبه امروز با مادرش اومده بودن خونه ی من ، مامانش میگفت این مدادرنگیایی که برات خزیدم کجاست گم کردی ، یهو برگشت گفت فدا سرت ، یکی دیگه میخریم بعد دید مامانش همیتجوری نگاش میکنه گفت حالا غصه نخور انشالله پیدا میشه😂

مادرش گفت نه دیگه باید مسئولیت پذیر باشی ، بعد بچه میگه مامان جان من فقط مسئولیت زن و بچه مو قبول میکنم 😂

خیلی جدی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه ها به طرز عجیبی غریبی باهوش شدن فک کنم آخرین نسل عقب مونده ها ما بودیم 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها به طرز عجیبی غریبی باهوش شدن فک کنم آخرین نسل عقب مونده ها ما بودیم 🤣

یه زبونی دارن که بیا و ببین 😂

دیروز ناهار گوشت قلقلی داشتیم پسرم ۷/۵ سالشه دوست نداشت بهش میگم مامان جان غذا همینه بهرحال برگشته بهم میگه مامان ادما با هم فرق دارن اینو شما دوست داری من ندارم من پاستا دوست دارم ممکنه شما دوست نداشته باشی 

دیروز ناهار گوشت قلقلی داشتیم پسرم ۷/۵ سالشه دوست نداشت بهش میگم مامان جان غذا همینه بهرحال برگشته ب ...

😀😀عزیزممم فسقلی 

به سلیقه بچه احترام بذار خواهر😂

پسر من سه سالشه وقتی کار بدی می کنه دعواش می کنم خودش میگه لااله الا الله بعد لپ من میگیره میگه کوچو ...

😂😂😂😂