2777
2789

؟ تو تالار برا عروسی

من کمر دردو زانو درد دارم  

حتی ی دیقه  هم  نمیتونم  کفش پاشنه  بلند با حتی صندل  های خاص مجلسی  رو بپوشم

موندم چیکار کنم

بالغ بر ده  ساله کفش ساده مشکی  اسکیچرز  میپوشم 

میدونم  اگه  کفش دیکع  بپوشم  اون چند ساعتم  تو عدوسی  نمیتونم  دووم ببارم

دیگه  دلو میزنم دریا چیکار کنم مجبورم

بدبختی اینه  که عروسی برادرمه 

موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباسم مشکیهکتونی ساده بدون بند مشکی دارملباسمم بلندامیووارم چندان ضایع نباشهدیگه مجبورم

چرا پرو نمی کنی بپوشی ببینی چ جوریه

اگرم دیدی بهت نیومد کفش پاشنه بلندتو بپوش موقع نشستن در بیار اساراحت کن میتونی توی تالار روی سکو بدون کفشم برقصی

توت فرنگی آقا محمدم💖🧸

چرا پرو نمی کنی بپوشی ببینی چ جوریهاگرم دیدی بهت نیومد کفش پاشنه بلندتو بپوش موقع نشستن در بیار اسار ...

پوشیدم  کفش پاشنه بلند رو باهاش  ی دیقه دووم اوردم  الان دو روز افتادم  رو تخت  جمعه  هم عروسیه

دیگه  مجبورم  با اسپرت بپوشم

فامیلا  هم در جریانند وضع  کمرمو دیگه کاریش میکنم.

ممنون

پوشیدم کفش پاشنه بلند رو باهاش ی دیقه دووم اوردم الان دو روز افتادم رو تخت جمعه هم عروسیهدیگه ...

اره میتونی موقع رفص کفشو در بیاری ک تو فیلم نیوفته من خیلی دیدم ک بدون کفش میرقصن😂

توت فرنگی آقا محمدم💖🧸