۲۰ رو رد کردم گیر میدادن شوهر کن ، ولی حالا که ۳۰ رو رد کردم دیگه کاری ندارن چیزی نمیگن . ازدواج و سر و کله زدن با مادر شوهر خواهر شوهر و دوس ندارم کلا
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
نه والا مادرم میگه تا وقتی زنده هستیم کنار خودمون زندگی کن .
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
وصیت خود شهید هست که تمام سعیم می کنم حاجت بدم و اگر به صلاحتون نبود در اخرت براتون جبران می کنم
خیلی ها حاجت گرفتند از این شهید بزرگوار چرا نشه عزیزم؟ ایمانتو قوی کن به خدا ایمان داشته باش و با اطمینان بخون این شهدا مدیون کسی نمی مونند
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست