2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالای بیست خانوادتون گیر نمیدن راجب ازدواج بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
میگن موندیکسی نمیاد بگیرتتو از این حرفا یا میگن سنت زیاد شدهچرا سخته ولی معتقدم آدم از بی شوهری نمیم ...

واعی چقدر بده زن بودن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

۲۰ رو رد کردم گیر میدادن شوهر کن ، ولی حالا که ۳۰ رو رد کردم دیگه کاری ندارن چیزی نمیگن . ازدواج و سر و کله زدن با مادر شوهر خواهر شوهر و دوس ندارم کلا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ رو رد کردم گیر میدادن شوهر کن ، ولی حالا که ۳۰ رو رد کردم دیگه کاری ندارن چیزی نمیگن . ازدواج و س ...

شاغلی؟مستقل زندگی میکنی؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

شاغلی؟مستقل زندگی میکنی؟

نه والا مادرم میگه تا وقتی زنده هستیم کنار خودمون زندگی کن . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نه والا مادرم میگه تا وقتی زنده هستیم کنار خودمون زندگی کن .

واقا قدرشونو بدون چه خانواده ی خوبی

اگه جواب نداد چی

وصیت خود شهید هست که تمام سعیم می کنم حاجت بدم و اگر به صلاحتون نبود در اخرت براتون جبران می کنم 

خیلی ها حاجت گرفتند از این شهید بزرگوار چرا نشه عزیزم؟ ایمانتو قوی کن به خدا ایمان داشته باش و با اطمینان بخون این شهدا مدیون کسی نمی مونند 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست