بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کنکور دادی شما؟۶۰ درصد نهاییه اونوقت رقابت تو کنکوره؟😐
نه منم امسال کنکور میدم ولی بازم نهایی به مراتب آسون تر از کنکوره معلومه تعداد کسایی که میتونن معدل بالای ۱۹ بگیرن خیلی خیلی زیاد تره تا کسایی که تو کنکور درصدای بالای ۶۰ میزنن
اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس
نهایی ۲۰ تراز ۱۱ هزار داره، کنکور ترار ۶۰۰۰ هم بیاری میانگین ترازت میشه ۹۰۰۰ اونوقت میگی هیچی نمیار ...
برو بیست شو کنکورم نزن ببین اصلا شبانه جاهای دور دولتی قبول میشی؟ میگم خواهرم و دوستش معدلشون خوب بود ولی حتی پیرای دانشگاه کوچیک و دولتی هم نیاوردن نه تنها اینا بلکه خیلی از اونایی که مثل خواهرم بودن نتونستن چیزی بیارن، تو رشته ریاضی میشه ولی تجربی نه
نه منم امسال کنکور میدم ولی بازم نهایی به مراتب آسون تر از کنکوره معلومه تعداد کسایی که میتونن معدل ...
از خواب بیدار شو با این طرز تفکر نهایی رو مطمعن باش خراب میکنی برای خودت میگم نهای خیلی سخت تر از چیز ی هست که فکر میکنی همون 10 گرفتن کار هر کسی نیست چون تجربه دارم میگم سطح سوالات خیلی بالا هست حتی از کنکور بدتر چون نهایی خیلی تاثیر داره نهایی 19 به بالا بشی میتونی بری دانشگاه تهران نیازی به کنکور هم نیست من خودم نمونه بودم فقط دو نفر تو کل مدرسه معدل بالا داشتند سوالات نهایی رو ببینی همون امتحان اول چنان شوکه میشی که به حرفم میرسی