2777
2789
عنوان

پیرو جریان دعوای دیشب

196 بازدید | 9 پست

خانوما من خیلی از نظر روحی خسته ام از دیروز تا حالا فقط نشستم به گوشه و فکر و خیال میکنم 

الان خواهرانه راهنمایی کنید یکم خونه بهم ریختس کثیف نه ها فقط یه پتو کشیدم روم و دوتا بشقابم تو سینکه به نظرتون پاشم تمیز کنم و بعدم برم حمام( البته من به خاطر وسواسم همیشه درحال تمیزکاری و حمام رفتنم) ولی از یه طرف میگم به درک چقدر خودمو خسته کنم بزار بیاد ببینه خونه در چه وضعیه 

🦄💕

بگیر بخواب بیدار شو برو دوش بگیر و خوراکی بخور 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر بخواب بیدار شو برو دوش بگیر و خوراکی بخور

کردم این کار هارو ولی خونه رو اعصابمه یعنی اگه تمیز نکنم و برم حمام بازهم احساس کثیفی میکنم امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

🦄💕