2777
2789

راضی هستید ؟ 

گوشتی بود بینیتون یا استخونی 

توی اتاق عمل خود دکتر خواسته هاتون شنید ؟ 

اخلاق و رفتار پرسنل چطور بود 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

وای کسی نظر نداده منم میخوام بدونم 😢😢😢

نه عزیزم 

خودم همکلاسی دانشگام پیشش جراحی کرده عالیه دماغش 

اما تو یه تاپیک خوندم ناراضی بودن 

خاستم نظر بقیه بپرسم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خودم همکلاسی دانشگام پیشش جراحی کرده عالیه دماغش اما تو یه تاپیک خوندم ناراضی بودن خاستم نظ ...

منم شنیدم میگن سوراخای دماغو گرد در نمیاره دراز و کشیده میشه ولی خیلی دوس دارم پیشش عمل کنم نسبت به بقیه دکترا خیلی خوبه فرم میده و کوچیک میکنه نمیدونم بازم شما اگر چیزی میدونی راهنمایی کن 😢😢😢

منم شنیدم میگن سوراخای دماغو گرد در نمیاره دراز و کشیده میشه ولی خیلی دوس دارم پیشش عمل کنم نسبت به ...

والا این همکلاسی من دماغش خط کانتور داشت و خیلی خوشگل بود 

میگن ختمی کارش دماغ گوشتیه ولی دقت کردی نمونه کارای تو پیجش چقد دماغا بزرگ هستن بعد عمل؟ 

احساس میکنم خیلی کوچیک‌نمیکنه 

ولی اگر شد حضوری میرم اهواز مطبش نمونه کاراش میبینم

والا این همکلاسی من دماغش خط کانتور داشت و خیلی خوشگل بود میگن ختمی کارش دماغ گوشتیه ولی دقت کردی نم ...

اره میگن ماله دماغای گوشتیه خیلیم کوچیک میکنه ولی تو پیجش اونجوری نیست ک میگن حالا شما اگر سر زدی ی خبر اینجا بده چون من اهواز نیستم  🥹❤️

اره میگن ماله دماغای گوشتیه خیلیم کوچیک میکنه ولی تو پیجش اونجوری نیست ک میگن حالا شما اگر سر زدی ی ...

چشم عزیزم یادم بود حتما 😍♥️