2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیان فقط

119 بازدید | 22 پست

خوشگلا چقد طول کشید که حسابی ترستون ریخت و خیلی مسلط و عالی رانندگی میکنین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اسفنده شروع کردمالان دیگع مسلطم

ینی هر جا بخواین میتونین برین؟ هرروز تمرین داشتی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بحث ترس نیستمعمولا تا راننده بشی .دو الی ۳ تا تصادف ریز میکنن همه حتی آقایون بعدش دیگه اوستا میشی و ...

ن ایشا... من دیدم کسایی که اصلا تصادف نداشتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

12جلسه روک رفتم هیچی یاد نگرفتم به قول مربی مغزم خسته بود،بعدش ولی یه جلسه ازاد،رفتم مربی میگف توتمرین کردی وگرن نمیشه اینقد،دس فرمونت خوب شده باشه خلاصه ک یماهم نشد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

12جلسه روک رفتم هیچی یاد نگرفتم به قول مربی مغزم خسته بود،بعدش ولی یه جلسه ازاد،رفتم مربی میگف توتمر ...

دمت گرم .هرروز میرفتی تمرین اون یکماه رو؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ینی هر جا بخواین میتونین برین؟ هرروز تمرین داشتی؟

آره دیگه همه جا میرم

من اوایلش خیلی میترسیدمم یا بد رانندگی می کردم

فقط رمزش ادامه دادنه

جای خاصی نه والا فقط هر روز میزفتم محل کارم

آره دیگه همه جا میرممن اوایلش خیلی میترسیدمم یا بد رانندگی می کردمفقط رمزش ادامه دادنهجای خاصی نه وا ...

منم تازهدشروع کردم و یکم ترس دارم و اینا ‌حالا تصمیم گرفتم از امروز هرروز برم و تمرین کنم ..دعا کن منم هین تو زود زود مسلط بشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترس ندارم یکم با گشاد بودن ماشین مشکل دارم😑آینه بغلا و اینا خوب نمیبینم

۰🤣🤣خب ماشین تنگ بخر🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دمت گرم .هرروز میرفتی تمرین اون یکماه رو؟

نه فق یبار با،بابام رفتم اونم ناموفق بود،مستقیم رفتم تو درخت ولی کلا مربی میگف مغزک خسته باشه آدم هیچی یاد نمیگیره منم اینطوری بودم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نه فق یبار با،بابام رفتم اونم ناموفق بود،مستقیم رفتم تو درخت ولی کلا مربی میگف مغزک خسته باشه آدم هی ...

من خیلی انگیزه دارم ولی میترسم .شروعش برتم اضطراب اوره واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تازهدشروع کردم و یکم ترس دارم و اینا ‌حالا تصمیم گرفتم از امروز هرروز برم و تمرین کنم ..دعا کن م ...

تنها راهش اینه بچه پررو باشیو بازم ادامه بدی

من اوایل وقتی ۱ هفته نمیشستم

بعدش با تررس زیاد رانندگی می کردم 

الانم با محاسبه عرض ماشینها وقتی میخوام از کنارشون رد بشم خیلی مشکل دارم