2777
2789
عنوان

دوست داری اسمت پشت کاشی های حرم نوشته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 70 پست
بنده شخصا قربون امام حسین و حضرت زینب بشم. ولی ترجیح میدم جایی هزینه کنم که خیری به مسلمانی یا انسان ...

در واقع شما داری برای بازسازی عتبات مشارکت میکنی در صحن که ساخته میشه کلی آدم تو ایام اربعین و در کل سال میان کلی زائر امام حسین علیه السلام استراحت میکنن در واقع همون خیری که مد نظرت هست به انسانی میرسه که زائر امام حسین علیه السلام هست چه سعادتی بالاتر از اینکه به زائر های آقا خدمت کنیم

در واقع شما داری برای بازسازی عتبات مشارکت میکنی در صحن که ساخته میشه کلی آدم تو ایام اربعین و در کل ...

چی بگم 

روش هوشمندانه ای به نظر من نیومد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع شما داری برای بازسازی عتبات مشارکت میکنی در صحن که ساخته میشه کلی آدم تو ایام اربعین و در کل ...

جمع کن بابا جیب مردمو خالی میکنین فک کردین مردم مثه گذشته خرن 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

چی بگم روش هوشمندانه ای به نظر من نیومد

باقیات و صالحات هست تا وقتی که کسی خیری میبره نماز میخونه و...به خيران و واقفان ثواب نوشته میشه 

صدقه جاریه مثلا وقتی کسی مدرسه ای می‌سازه یا کلا کارهای عام المنفعه میکنه حتی بعد از مرگش که دیگه کل پرونده اعمالش بسته میشه صدقه جاریه ثوابش هست 

جمع کن بابا جیب مردمو خالی میکنین فک کردین مردم مثه گذشته خرن

اتفاقا با این کارا جیب مردم خالی نمیشه اگه قراره چیزی ماندگار باشه همین اعمال خیر هست بقیه چیزا نابود میشه ولی عمل خیر گم نمیشه 

باقیات و صالحات هست تا وقتی که کسی خیری میبره نماز میخونه و...به خيران و واقفان ثواب نوشته میشه صدقه ...

کاش ایتقدر همت برا جمع کردن کمک و ساختن مدرسه تو مناطق محروم هم داشتید.

قربون ائمه برم که بی نیازن و زائرشونم قطعا چشمش به چهارتا کاشی و زرق و برق حرم نیست.به عشق چیز دیگه میره اونجا.

.
کاش ایتقدر همت برا جمع کردن کمک و ساختن مدرسه تو مناطق محروم هم داشتید.قربون ائمه برم که بی نیازن و ...

صد البته ائمه صلوات الله علیه بی نیاز هستن این ماییم که نیازمندیم من نگفتم زائر ها برای کاشی میرن در واقع اصل ماجرا اینکه این پول ها برای بازسازی و ساخت صحن و شبستان مصرف میشه که آسودگی زائران رو فراهم میکنه

کمک به ساخت مدرسه و هر کار خیر دیگه ای خیلی هم عالیه من که نگفتم اونا رو نباید کرد

بنده شخصا قربون امام حسین و حضرت زینب بشم. ولی ترجیح میدم جایی هزینه کنم که خیری به مسلمانی یا انسان ...

آره انفاق یعنی اینکه یه خلآ پر بشه 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱