2777
2789
اگه دوسش داری بخون جعرافی میتونی بعدش معلم بشی یا استاد دانشگاه یا حتی کتاب بنویسی

اره من دوست دارم این رشته رو اما ئقتی رفتم ثبت نام گفتن خوب نیست بهتره عوضش کنی چند تا معلم گفت الان به اون موندم عوضش کنم یا نه ؟ایا واقعا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دوست دارم این رشته رو اما ئقتی رفتم ثبت نام گفتن خوب نیست بهتره عوضش کنی چند تا معلم گفت الان ...

نه هیچی بد نیست و بالاخره کاربرد های خودش رو داره 

اگه دوسش داره بخون 

اتفاقا من خودم تصمیم دارم فوق لیسانس م رو جغرافی بخونم 

الان مهندسی مکانیک میخونم

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

نه هیچی بد نیست و بالاخره کاربرد های خودش رو داره اگه دوسش داره بخون اتفاقا من خودم تصمیم دارم فوق ل ...

راستی ؟ واقعا خوبه مرسی که بهم امید دادی شما چرا میخوای جغرافیا بخونی؟

راستی ؟ واقعا خوبه مرسی که بهم امید دادی شما چرا میخوای جغرافیا بخونی؟

اره جدی گفتم🌹

چون به جغرافی خیلی علاقه دارم و همیشه دوست داشتم و دوست دارم اطلاعاتم رو درباره جغرافیا و ول دنیا بالا ببرم و بعدشم جتی توی دانشگاه استاد بشم و تدریس کنم 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋