2777
2789

حس میکنم چون پدر مادر ندارم مامانبزرگمم فوت کرد دارن سو استفاده میکنن

پسر خودشون شغل نداره 

ماشین نداره ماشین باباشه 

خونه هم که اونی که خودش داره ۶۰ متری قدیمیه اجاره داده 

مغازشم اجاره داده بغیر این زمین یه زمین دیگه به نام داره 

راضی هم نیست بفروشه 

نامزدیم(عقد رسمی نشده) 

پسر تک فرزند 

از همون اول گفتن خونه میخریم باورتون نمیشه چند بار خونه دیدیم قرار بود با زمین معاوضه کنن 

خونه باب میلمو پیدا کردیم همه چیزش عالی بود دوبلکس مستقل ترو تمیز لحظه اخر که یکم تو سند خونه و به نام زدن به مشکل خوردن همه چیزو کنسل کردن 

طبقه پایین خونه مادرشوهرم ۱۲۰ متر دست مستاجر میگن بیاین اونجا 

مخ نامزدمم زدن بیا زمینو میزنیم به نامت مغازه خودت هست این یکی مغازه هم به نامت 

طبقه پایینو تعمیر کنیم بیاین 

بعدا خواستین خونه میخرین 

انقدر ناراحت شدم هیچی نگفتم 

حتی مخالفت هم نکردم 

چی بگم 

من پدر مادر هم ندارم به عمم و شوهر عمم بگم مخالفت کنن خواستگاریمم با شوهر عمم بود

حس میکنم مسخرم کرده بودن این همه وقت 

مگه من دیوونم 

معلمم 

ارشد دارم 

دبیر تیزهوشانم 

یکم بیشتر کار میکنم میرم خونه اجاره میکنم 

درسته سخته من مستقل بشم خواهر معلولمو باید نگه دارم که میدونم از پسش بر نمیام 

عموهای معتادم ولم نمیکنن ممکنه اذیتم کنن و تجاوزشون تکرار بشه 

ولی هیچ وقت نمیرم با مامان باباش تو یه ساختمون 

حاضرم بدبخت خانواده خودم باشم تا خانواده اون

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

قبول نکن 

اگر پسری هست که پشتت نیست،جدا شو 

با توجه به موقعیتت باید با پسری ازدواج کنی که همه جوره پشتت باشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پسره بیکاره؟؟؟ حتما تو رو میخان بگیرن که خرج پسرشونو بدی.. دختر جان از چاله نیفت توی چاه... وقتی پسره بیکاره اصلا خونه مستقل بگیرن هزینه ها چی میشه؟؟؟؟ موضوع اصلی خونه نیس تامین هزینه های زندگیه فردا بچت ازت راضیه؟؟؟؟؟ که یه بابای بیکار براش انتخاب کردی

شوهر منم همش همینو میگه

منم هربار بهش رک میگم نه من راضی نیستم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

عزیزم اگر مشکلتون فقط اینه به معرف بگو از طرف عمو و عمه ات بگه شرط اینها خونه مستقل بوده اگر اول بسم الله بخواهید بی خیال قول و قرار بشید که آخرش معلومه! یه کم آهسته و با سیاست پیش برو... این حرفهایی که من مادر ندارم و فلان رو هم پیش شوهر و اقوام شوهر نگو...اولش شاد دلشون بسوزه فردا همین رو میزنن تو سرت