لویی_ویتوون مدیر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 4232 عنوان سیسیای دانشجوی درونگرا بیاین ببینم😂🎀💖 | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 21 پست روزای اول دانشگاه بهتون چطور گذشت؟چطور با شرایط جدید کنار اومدید؟دوست پیدا کردین؟فردا میخوام برم برای اولین بار خیلی استرس دارم🥲چون شدیدا اجتماع گریزم و از ادما متنفر هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱 دیروز | 15:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لویی_ویتوون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 4232 پیدا میکنی داعما به خودت بگو از منطقه امنت بیرون نری هرگز موفق نمیشی درسته ولی سخته😩🎀 هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
mini_pink عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 723 بخدا پسرا خوبنمن از دخترا میترسم😂 وایی حق🤌🏽تا دخترا کخ نریزند بنظرم پسرا کاری ندارن رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬
لویی_ویتوون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 4232 وایی حق🤌🏽تا دخترا کخ نریزند بنظرم پسرا کاری ندارن دقیقاحسودن و پیک می اکثرا هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
mini_pink عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 723 دقیقاحسودن و پیک می اکثرا من تصمیم گرفتم ت دانشگاه با هیچکس رفیق نشم.میترسم😂🥲 رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬
لویی_ویتوون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 4232 من تصمیم گرفتم ت دانشگاه با هیچکس رفیق نشم.میترسم😂🥲 تصمیم منم هست ولی فکر کنم اینجوری بیشتر جلب توجه کنیم😂 بهتره ظاهرا دوست باشیم ولی باطنا اصلاااااا و ابداااا اعتماد نکنیم و گرم نگیریم هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
mini_pink عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 723 تصمیم منم هست ولی فکر کنم اینجوری بیشتر جلب توجه کنیم😂 بهتره ظاهرا دوست باشیم ولی باطنا اصلاااااا و ... آره راست میگیخدا بخیییر کنه کاش میشد کسی به کسی کار نداش ، بزارن ما درونگراهام زندگی خودمونو بکنیم 👩🏽🦯 رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬
_paridokht_ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 118 همدردیم منم نمیدونم روزای اول باید چی بپوشم چیکار کنم چطور با بقیه ارتباط بگیرم💔😂 کلی استرس دارم مخصوصا که ۱۵ ساعت از شهر خودم فاصله دارم و اونجا هیچ آشنایی ندارم اگه مشکلی چیزی پیش اومد